Ζώδια

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 10/9 – 17/9/2023

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 10/9 – 17/9/2023

Πηγή Φωτογραφίας: αρχείου

Στους κανονικούς μας ρυθμούς, μας υπόσχεται ότι θα επιστρέψουμε σταδιακά αυτή την εβδομάδα, με την προϋπόθεση, ότι δεν θα αφήσουμε την τάση που έχουμε προς υπερβολή να μας παρασύρει. Η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, θα μας δώσει τα δυνατότητα να οργανώσουμε σωστά το χρόνο και τις κινήσεις μας, για το επόμενο δεκαπενθήμερο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες.

Την Κυριακή 10/09 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα επηρεάσει την διάθεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών, εξαιτίας των οικονομικών και συναισθηματικών ανασφάλειες που έχουν αυτή τη χρονική περίοδο.

Την Δευτέρα 11/09 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και διατροφικές ατασθαλίες τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους ) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 12/09 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα και αντικοινωνικές συμπεριφορές, στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 13/09 Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και καχύποπτους, τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τους δικούς τους ανθρώπους, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών.

Την Πέμπτη 14/09 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα βοηθήσει να βρουν άμεσα λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 15/09 Θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, υπόσχεται ότι θα βοηθήσει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου να προχωρήσουν σε ιδιαίτερα τολμηρά νέα ξεκινήματα. Λίγες ώρες αργότερα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να βρεθούν ξαφνικές λύσεις και να ανατρέψουν προς όφελος τους την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή, των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου και θα μπει σε στάση.

Το Σάββατο 16/09 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 17/09 Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει, για 3η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανόν να παρασύρει σε επιπόλαιες και ανεύθυνες συμπεριφορές σε ότι αφορά τα συναισθηματικά τους , αλλά και σε άσκοπα έξοδα, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments