Ελλάδα

Λούτσα: Αυτό είναι το το Airbnb κρησφύγετο των 6 θυμάτων [vid]

Λούτσα: Αυτό είναι το το Airbnb κρησφύγετο των 6 θυμάτων [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363468] ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΚΡΟΙ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Λούτσα: Αυτό είναι το το Airbnb κρησφύγετο των 6 θυμάτων

Πολύ κοντά στο σημείο της ενέδρας θανάτου είναι το σπίτι όπου είχαν βρει καταφύγιο τα 6 άτομα που έπεσαν θύματα της δολοφονικής επίθεσης χθες το απόγευμα στη Λούτσα.

Το σπίτι των αλλοδαπών εντοπίστηκε από την Αστυνομία είναι πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας τους στη Λούτσα και -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβάλει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια ενοικιαζόμενη κατοικία τύπου Airbnb επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως σε απομονωμένο σημείο και με κάλυψη με μάντρα και ψηλά φυτά.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται σε σχετικά απομονωμένο σημείο, έχει περιμετρικά μάντρα ενώ από την πλευρά του δρόμου έχει ψηλά φυτά προσφέροντας πλήρη κάλυψη από τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών.

Οι έρευνες της Αστυνομίας στο συγκεκριμένο σπίτι επικεντρώνονται αρχικά στο αν εντοπιστούν όπλα που δεν βρέθηκαν στο όχημα ή στην κατοχή των θυμάτων καθώς επίσης και αν είχαν κρύψει κάποια ποσότητα ναρκωτικών.

Από εκεί και πέρα θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος για έγγραφα που να ταυτοποιούν τα θύματα και τα άφησαν πίσω τους ενώ θα γίνει έρευνα για δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα στοιχεία DNA που ίσως φανούν χρήσιμα στην πορεία των ερευνών.

Έφυγαν άρον άρον

Όπως όλα δείχνουν τα 6 άτομα έμεναν στο συγκεκριμένο σπίτι κάποιες ήμερες. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών είναι ότι το εγκατέλειψαν μάλλον βιαστικά και για αυτό υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν αφήσει πίσω κάτι που δεν θα ήθελαν.

Πώς ξεκίνησε η… βεντέτα

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το MEGA, με δυο χτυπήματα πριν από λίγους μήνες σε Γαλλία και Τουρκία και η επίθεση αυτή θεωρείται ότι είναι αντίποινα.

Μέλη συμμορίας ενός αρχιμαφιόζου με καταγωγή από την Τουρκία φέρεται να είναι τα 6 θύματα της δολοφονικής επίθεσης χθες το απόγευμα στη Λούτσα.

Πρόκειται για τον γνωστό στις τουρκικές Αρχές και όχι μόνο, Μπαρίς Μπογιούν που είναι αρχηγός της μαφιόζικης εγκληματικής ομάδας γνωστή ως «Ντάλτον».

Ο Μπαρίς Μπογιούν φέρεται να κρύβεται κάπου στην Ιταλία ενώ κάποιες αναφορές κάνουν λόγω ότι έχει συλληφθεί στη γειτονική χώρα.

Εκτελέσεις και εμπόριο ναρκωτικών

Η ομάδα «Ντάλτον» έχει αναπτύξει δράση στα Βαλκάνια, στη Γαλλία και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων σε εμπόριο και τη διακίνηση ναρκωτικών, στο λαθρεμπόριο όπλων αλλά και στην εκτέλεση πληρωμένων συμβολαίων θανάτου.

Μάλιστα, ο Μπαρίς Μογιούν καταζητείται ως ο κύριος υπεύθυνος για πολλές δολοφονίες που έχουν διαπραχθεί στην Τουρκία και την Ευρώπη.

Φαίνεται ότι οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης στην Λούτσα είχαν εσωτερική πληροφόρηση από μέλος της αντίπαλης συμμορίας κι εντόπισαν τα 6 θύματα που είχαν έρθει στην Ελλάδα, πιθανότατα χωρίς όπλα, για να μείνουν «εκτός ραντάρ» για ένα χρονικό διάστημα.

Τέλος, σημαντικό είναι ότι οι αστυνομικοί έχουν στην διάθεσή τους αναρτήσεις στο facebook των μελών της αντίπαλης συμμορίας, όπου απεικονίζονται οι 6 νεκροί με κόκκινο «X» τα πρόσωπά τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments