Ζώδια

3 Ζώδια Θα Πιεστούν Κατά Τη Νέα Σελήνη Του Σεπτεμβρίου

3 Ζώδια Θα Πιεστούν Κατά Τη Νέα Σελήνη Του Σεπτεμβρίου

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS.COM

Είτε βυθίζεστε τις τελευταίες ζεστές μέρες του καλοκαιριού είτε βγάζετε περήφανα το μεγάλο πουλόβερ σας, όλοι θα λάβουμε κοσμική βοήθεια για την προσαρμογή στο φθινόπωρο — ειδικά με την ανάδρομη εποχή που ρίχνει μια μεγάλη δόση déjà vu.

Τα νέα φεγγάρια ξεκινούν ξανά τον σεληνιακό κύκλο περίπου κάθε 29,5 ημέρες. Εισάγουν νέα ξεκινήματα και νέες ευκαιρίες. Κάθε φορά που κάποιος διέρχεται από την περιοχή της Παρθένου, μας αναζωογονεί με μια αίσθηση ελέγχου, ειδικά όταν πρόκειται για τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Επειδή η νέα σελήνη έρχεται παράλληλα με τον Ερμή (τον κυβερνώντα πλανήτη της Παρθένου) στις 15 Σεπτεμβρίου, οι ουρανοί θα σας ανταμείψουν αν έχετε σκυμμένο το κεφάλι σας. Εστιάστε στα οικονομικά σας και στις υλικοτεχνικές πτυχές της ζωής σας. Επίσης, μια ευοίωνη τριγωνική ευθυγράμμιση με τον Δία θα δώσει ώθηση αισιοδοξίας.

Ζώδια Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) Σκεφτείτε δύο φορές πριν ξεκινήσετε αυτό το ξεφάντωμα για ψώνια, Λέοντες. Ως έντονο ζώδιο της φωτιάς, είναι εύκολο να παρασυρθείτε και να πάρετε βιαστικές οικονομικές αποφάσεις.

Αλλά η ενέργεια της Παρθένου δεν θα συγχωρεί τις επιπόλαιες δαπάνες. Πάρτε αυτό ως υπενθύμισή σας για να ελέγξετε (ή να ορίσετε) τις καθημερινές σας συνήθειες δαπανών και τους μακροπρόθεσμους οικονομικούς στόχους σας.

Ζώδια Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Έχετε πολλά στο μυαλό σας τελευταία, Ζυγέ, και αυτή η νέα σελήνη μπορεί να αυξήσει την πίεση. Η σχολαστική ενέργεια της Παρθένου σας ωθεί να αποσυμπιέσετε τα ψυχικά βάρη, οπότε προετοιμαστείτε για κάποια σκληρή αγάπη.

Αυτή είναι η στιγμή σας για να ξεκαθαρίσετε τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας. Η επιρροή του 12ου οίκου σας δεν θα σας αφήσει να ξεφύγετε από ψευδαισθήσεις, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι προχωράτε στα αλήθεια στις μυστικές επιδιώξεις σας .

Ζώδια Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) Τι μπορείς να αφήσεις, Υδροχόε; Αυτή η νέα σελήνη σας ζητά να ξεκαθαρίσετε αυτό που δεν χρειάζεστε πλέον , ώστε να μπορείτε να βιώσετε την αφθονία της καινοτομίας που σας περιμένει.

Γυρίστε προς τα μέσα για να εξετάσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας και να σκεφτείτε πόσο πολύ έχετε εξελιχθεί. Δεν είναι πάντα άνετο να αντιμετωπίζεις αυτό που έχεις ξεπεράσει, αλλά τόση καλοσύνη βρίσκεται από την άλλη πλευρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments