Αθλητισμός

Η απόφαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να… τσιτώσει τα γκάζια στο Ρέντη [vid]

Η απόφαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να… τσιτώσει τα γκάζια στο Ρέντη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ένταση. Φωνές. Προτροπή για δύναμη, πίεση, απόλυτη συγκέντρωση. Τσίτα τα γκάζια. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτές τις ημέρες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Η απόφαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να... τσιτώσει τα γκάζια στο Ρέντη, ενόψει ΑΕΚ και οι οδηγίες του για τη μεγάλη μάχη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ένταση. Φωνές. Προτροπή για δύναμη, πίεση, απόλυτη συγκέντρωση. Τσίτα τα γκάζια. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτές τις ημέρες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει αποφασίσει να ακολουθήσει αυτή την τακτική πλησιάζοντας προς το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ισπανός τεχνικός επεσήμανε στην πρόσφατη ομιλία του ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να κάνει «δήλωση» τίτλου. Για να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Να πάρει αποτέλεσμα. Και μαζί προβάδισμα στην κούραση του πρωταθλήματος.

Ο 42χρονος κόουτς ανέβασε κι άλλο τους τόνους χθες. Το πρόγραμμα είναι στα… κόκκινα. Και ο ίδιος ζητάει από όλους να ακολουθήσουν αυτόν τον πιεστικό ρυθμό που ο ίδιος ζητάει. Θεωρώντας πως έτσι θα είναι όλοι σε εγρήγορση, αλλά και έτοιμοι να δώσουν μια ωραία μάχη στην έδρα των Κιτρινόμαυρων. Μια μάχη για την οποία όλα δείχνουν πως έχει αποφασίσει με ποιους θέλει να τη δώσει. Εχει κατασταλάξει στο πώς πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει αποτέλεσμα στην «OPAP Arena».

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΙΣ… ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ

Ο Μαρτίνεθ να πιστεύει πως όλα θα κριθούν στις μονομαχίες. Στα ένας εναντίον ενός. Στα ατομικά λάθη. Και στο ποιος θα είναι πιο προσεκτικός και θα αποφύγει τα λάθη. Για αυτόν τον λόγο, επιμένει… μέχρι τέλους αυτές τις ημέρες, ώστε οι ποδοσφαιριστές του να μην κάνουν ημιτελείς προσπάθειες. Να φτάνουν ως το τέλος τις ενέργειές τους. Είτε με σουτ είτε με κάποια επιλογή που δεν θα δώσει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να βρει χώρο και χρόνο να παίξει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, το οποίο ο Μαρτίνεθ θεωρεί ότι είναι το δυνατό της σημείο.

«ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ»

Ο Ισπανός έχει βάλει στόχο να ανακόψει τις κόντρα επιθέσεις της ΑΕΚ. Και αυτό λέει διαρκώς στους παίκτες του. Ζητώντας να μην δίνουν την παραμικρή δυνατότητα στους αντιπάλους τους να ξεκινήσουν αντεπίθεση με καλές προϋποθέσεις. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή, στη διάρκεια του διπλού, φώναξε πως «προτιμώ να κάνετε ένα κακό σουτ, από το να χάσουμε την μπάλα και να μην τελειώσουμε τη φάση. Θέλω να τελειώνουμε τις φάσεις. Και να παίρνουμε θέσεις άμεσα, για να μην αφήνουμε χώρους».

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ…

Η απόφαση του προπονητή του Ολυμπιακού να βάλει περισσότερο «νεύρο» και φωνή στο προπονητικό πρόγραμμα των Πειραιωτών ήταν ένας τρόπος για να τους δείξει πως το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν θα είναι όπως εκείνα που έχει δώσει έως τώρα ο Ολυμπιακός. Κανένα ντέρμπι δεν είναι ίδιο με τα… απλά παιχνίδια. Ετσι, με βάση όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στο Ρέντη, το σίγουρο είναι ότι όλοι έχουν καταλάβει πως το ματς με την ΑΕΚ είναι δύσκολο, απαιτητικό, αλλά και μια σημαντική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά. Καθώς θα είναι ιδανικό να αφήσει πίσω του την Ενωση από νωρίς.
Πηγή: top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments