Lifestyle

Βάσια Παναγοπούλου: «Φίλος του γιου μου δεν πέρασε στις Πανελλήνιες κι αυτοκτόνησε» [pic]

Βάσια Παναγοπούλου: «Φίλος του γιου μου δεν πέρασε στις Πανελλήνιες κι αυτοκτόνησε» [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Βάσια Παναγοπούλου: «Ήταν κακό το timing για τις καταγγελίες στο θέατρο» | Gossip-tv.gr

Βάσια Παναγοπούλου: «Ο γιος μου μου έλεγε "δεν θέλω να σε απογοητεύσω" και του απαντούσα ότι δεν μου καίγεται καρφί. Θέλω να συγκεντρωθείς, να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και ό,τι γίνει»

Η Βάσια Παναγοπούλου έκανε δηλώσεις και αποκάλυψε ένα σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη στον φιλικό της κύκλο. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όταν αποκάλυψε πως ένας συμμαθητής του γιου της δεν κατάφερε να περάσει στις πανελλήνιες κι έβαλε τέλος στη ζωή του.

View this post on Instagram

A post shared by vasiapanagopoulou (@vasia.panagopoulou)

«Είχαμε ένα περιστατικό σε μια ευρύτερα φιλική οικογένεια, όχι πολύ κοντά μας, αλλά είχαμε καλές σχέσεις. Ένα παιδί που δεν τα κατάφερε να περάσει στις Πανελλαδικές, αυτοκτόνησε και αυτό εμένα με σόκαρε. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε, αλλά σε σοκάρει ακόμα πιο πολύ, όταν είναι στον περίγυρό σου», δήλωσε.

«Αυτό με έκανε να αισθάνομαι δύο φορές πιο υπεύθυνη στο πώς να διαχειριστώ τον γιο μου, ειδικά την τρίτη χρονιά του Λυκείου, που πιέζει το σχολείο, πιέζει το φροντιστήριο. Ο γιος μου μου έλεγε “δεν θέλω να σε απογοητεύσω” και του απαντούσα ότι δεν μου καίγεται καρφί. Θέλω να συγκεντρωθείς, να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και ό,τι γίνει. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Τα κατάφερε, πέρασε στην διοίκηση επιχειρήσεων και είμαι πολύ περήφανη», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, μίλησε για τον μικρότερο γιο της. «Έχω και τον δεύτερο γιο μου, ο οποίος τώρα μπήκε στην Β’ λυκείου και ετοιμαζόμαστε για αυτό, αλλά πρέπει να είμαστε χαλαροί, δεν πρέπει τα παιδιά μας να έχουν αυτό το φορτίο», τόνισε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments