Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος, διαχειρίστηκα την προδοσία και την απώλεια»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος, διαχειρίστηκα την προδοσία και την απώλεια»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Ο ψυχολόγος μου με βοήθησε να διαχειριστώ όσα μου συνέβαιναν», είπε η παρουσιάστρια

Η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή τη νέα τηλεοπτική σεζόν παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για όλα. Όπως είπε τα τελευταία χρόνια πηγαίνει σε ψυχολόγο ο οποίος τη βοήθησε να διαχειριστεί όλα όσα της συνέβαιναν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

«Πάω πολλά χρόνια σε ψυχολόγο. Ο ψυχολόγος μου με βοήθησε να διαχειριστώ όσα μου συνέβαιναν. Τον πόνο, την προδοσία, την απώλεια. Με άλλαξε. Δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν πριν ξεκινήσω την ψυχοθεραπεία», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως μέσα από τη ψυχοθεραπεία έμαθε πολλά πράγματα για τον εαυτό της που δεν είχε καταλάβει: «Ερμηνεύεις τις αυτόματες συμπεριφορές που εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι. Πως οι άλλοι καθρεφτίζονται σε σένα. Κυρίως όμως κατάφερα να θωρακιστώ περισσότερο. Είχα μεγαλώσει σε ένα ροζ συννεφάκι, τόσο ροζ που δεν ξέρω αν μου έκανε καλό η μεγάλη προστασία που είχα από τους γονείς μου. Γιατί μετά είσαι ανέτοιμος να βγεις στην κοινωνία και είσαι εξαιρετικά αφελής στις προσωπικές σχέσεις. Με την ψυχοθεραπεία, ενώ είναι αρχικά οδυνηρό όταν συνειδητοποιείς κάποια πράγματα, μετά δεν το αλλάζεις, γιατί αλλάζει όλη σου η ζωή, αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις όσα έβλεπες μέχρι τότε. Σταματάς να εθελοτυφλείς, να διατηρείς πεποιθήσεις που σου δημιουργούν εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος σου. Γιατί ανακαλύπτεις τι ήταν εκείνο που σε εμπόδιζε να δει τα πράγματα καθαρά. Και μέσα από αυτή τη διαδρομή βρίσκεις τη δύναμη και υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments