Διεθνή

ΗΠΑ: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου F-35

ΗΠΑ: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου F-35

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΗΓΗ: Vaguardngr.com - US begs public for help over missing F-35 warplane

α συντρίμμια εντοπίστηκαν στην κομητεία Γουίλιαμσμπεργκ.

Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις  ανακοίνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας (τοπική ώρα, ξημερώματα Τρίτης στην Ελλάδα) πως εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μαχητικού αεροσκάφους F-35, μια ημέρα αφότου απηύθυναν έκκληση σε πολίτες να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Ο πιλότος του F-35B Lightning II είχε προλάβει να εγκαταλείψει το μαχητικό αεροσκάφος προτού αυτό συντριβεί, χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό εκτίναξης.

Ο πιλότος, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, έπεσε με αλεξίπτωτο σε μια γειτονιά του Βόρειου Τσάρλεστον γύρω στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής (τοπική ώρα). Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου ήταν σε σταθερή κατάσταση, δήλωσε η Ταγματάρχης Πεζοναυτών Μέλανι Σαλίνας.

Τα συντρίμμια του προηγμένου μαχητικού αεροσκάφους, που κοστίζει περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια, εντοπίστηκαν στην κομητεία Γουίλιαμσμπεργκ της Νότιας Καρολίνας.  

«Προσωπικό από την Κοινή Βάση Τσάρλεστον και  @MCASBeaufortSC, σε στενό συντονισμό με τις τοπικές αρχές, εντόπισαν ένα πεδίο συντριμμιών στην κομητεία Γουίλιαμσμπεργκ. Τα συντρίμμια ανακαλύφθηκαν δύο ώρες βορειοανατολικά της αεροπορική βάση του Τσάρλεστον», αναφέρει στο Χ η στρατιωτική εγκατάσταση των ΗΠΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments