Lifestyle

Γαβαλάς: «Πηγαίνω στο ίδιο γυμναστήριο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη» [vid]

Γαβαλάς: «Πηγαίνω στο ίδιο γυμναστήριο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Γαβαλάς: «Άνοιξα μαγαζί με όνομα που στα ιταλικά σημαίνει «σε βαράω», δε το ήξερα»

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκε το κυνήγι του Στέφανου Κασσελάκη και του συντρόφου του από τους δημοσιογράφους που καραδοκούν με τις κάμερες και τα μικρόφωνα στη γειτονιά του.

Έτσι, και την Τετάρτη (20/9), τον εντόπισαν στο μαγαζί που παίρνει καφέ λίγο πριν πάει για τρέξιμο και τον ακολούθησαν, πουσάροντάς τον για μια δήλωση.

Newsroom Με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκε το κυνήγι του Στέφανου Κασσελάκη και του συντρόφου του από τους δημοσιογράφους που καραδοκούν με τις κάμερες και τα μικρόφωνα στη γειτονιά του.

Έτσι, και την Τετάρτη (20/9), τον εντόπισαν στο μαγαζί που παίρνει καφέ λίγο πριν πάει για τρέξιμο και τον ακολούθησαν, πουσάροντάς τον για μια δήλωση.

Ο νεαρός πολιτικός φάνηκε να ενοχλείται αυτή τη φορά «Παιδιά αφήστε να πάρω έναν καφέ πρώτα! Είναι ιδιωτικός χώρος, υπάρχουν μερικά όρια, με κάθε σεβασμό. Είναι η επιχείρηση των παιδιών, σεβαστείτε τον μόχθο τους» και μάλιστα προέτρεψε τους δημοσιογράφους να ασχοληθούν με τους ανθρώπους στην Καρδίτσα παρά με το τρέξιμό του.

Ο Λάκης Γαβαλάς τώρα μίλησε στο Breakfast@Star, για τον Στέφανο Κασσελάκη και την κριτική που δέχεται ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο επιχειρηματίας μόδας, ρωτήθηκε αρχικά για το Emily in Paris και το ενδεχόμενο να τον δούμε σε μια guest εμφάνιση και απάντησε: «Είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο οι συζητήσεις. Ξαφνικά το έβγαλαν όλοι και επειδή πολλά πράγματα λέγονται, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».

Για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Φυσικά και με κάλεσε αλλά δεν θα πάω γιατί τον κ. Ντάνο δεν τον ξέρω, ούτε τον παρακολουθούσα στο Survivor, θυμάμαι ότι δεν το είχα δει και ποτέ. Έχω άλλες υποχρεώσεις, εύχομαι να είναι ευτυχισμένος, να καλύψει όλα τα κανάλια για να δείχνουν κάτι ευχάριστο, για να μην δείχνουν συνέχεια τον Κασσελάκη.

Όλη την ώρα τον Κασσελάκη, τον Κασσελάκη, τον άνθρωπο τον έχουν ταράξει, τον έρημο» και συνέχισε αναφέροντας για τον 35χρονο επιχειρηματία:

«By the way, κάποιος έγραψε ότι είχε πάει σε ένα πάρτι μεταμφιεσμένος. Ήταν όλοι με κόκκινα φορέματα και γόβες και ήταν εξαιρετικός. Όλοι λένε, δείχνουν, κάνουν, πόσοι φοράνε γόβες μέσα τους και το παίζουν με μουστάκι στη φάτσα;», κατέληξε ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments