Focus

H Μαρία Ολυμπία και η Poppy Delevingne ήταν από τις πιο κομψές καλεσμένες του Gucci Ancora

H Μαρία Ολυμπία και η Poppy Delevingne ήταν από τις πιο κομψές καλεσμένες του Gucci Ancora

Πηγή Φωτογραφίας: Queen.gr

Τι φόρεσαν για την παρουσία τους στο front row και οι άλλοι διάσημοι καλεσμένοι.

Το ντεμπούτο του Sabato De Sarno στον οίκο Gucci με τη συλλογή Gucci Ancora ήταν το show που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Για ένα τέτοιο show, μάλιστα, ο Όμιλος Kering, φρόντισε να στείλε προσκλήσεις για το front row σε A-list celebrities, τους διάσημους ambassadors του, αλλά και πρόσωπα της fashion κοινότητας με απήχηση και δημοφιλία. Ανάμεσά τους, και η Μαρία Ολυμπία, η κόρη του Παύλου Γλυξμπούργκ και της Μαρί Σαντάλ, η οποία έχει μπει δυναμικά στον χώρο της μόδας κάνοντας καμπάνιες για μεγάλους οίκους μόδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia of Greece (@olympiagreece)

Η Μαρία Ολυμπία συνοδευόταν από το μοντέλο Poppy Delevingne, η οποία είναι ζευγάρι με τον αδελφό της, Αλέξιο. Για την περίσταση, είχε φορέσει ένα GG canvas σορτσάκι με δερμάτινο φινίρισμα στη μέση μ’ ένα απλό μαύρο κασμιρένιο πουλόβερ και double G μπαλαρίνες από λουστρίνι (όλα από τη συλλογή Gucci), ενώ κρατούσε τη μίνι εκδοχή της Gucci Bamboo.

H Poppy Delevingne, από την άλλη, είχε επιλέξει ένα little black dress του οίκου το οποίο ανέδειξε με το double G λαμπερό καλσόν της. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με κομψές slingback γόβες και τη νέα τσάντα Gucci με μάξι Horsebit. Στο front row της Gucci Ancora βρέθηκαν σταρ όπως η Julia Roberts και ο Ryan Gosling, η Kendall Jenner, η Julia Garner και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments