Αθλητισμός

Με το μάτι να γυαλίζει σε «επικίνδυνη αποστολή» [vid]

Με το μάτι να γυαλίζει σε «επικίνδυνη αποστολή» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Επικίνδυνη έξοδος στην Κρήτη για την ΑΕΚ

Με πολλές απουσίες η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 τον ΟΦΗ στο κατάμεστο Γεντί Κουλέ (Cosmote Sport 1 HD-aek365) με τον στόχο να είναι ξεκάθαρος / ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ

Επικίνδυνη έξοδος στην Κρήτη για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, με στόχο μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης (Cosmote Sport 1 HD-aek365). Προφανώς, μιλάμε για ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες για την Ένωση και απαιτεί προσοχή και συγκέντρωση.

Είναι φανερό, δε, πως στον ΟΦΗ – που κατεβαίνει πάνοπλος – περιμένουν πως και πως την συγκεκριμένη αναμέτρηση κάτι που φάνηκε και από τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των Κρητικών Βάλντας Νταμπράουσκας, ενώ ήδη τα εισιτήρια στο Γεντί Κουλέ έχουν σχεδόν εξαντληθεί και το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο. Η ΑΕΚ καλείται λοιπόν σε μια δύσκολη έδρα να δείξει τον χαρακτήρα και το μέταλλο που έχει αποκτήσει και να κάνει τη… δουλειά φτάνοντας σε ένα τέταρτο σερί τρίποντο σε Ελλάδα και Ευρώπη κάτι που προφανώς θα δώσει μεγάλη ώθηση και για τη συνέχεια καθώς μην ξεχνάμε πως ακολουθεί την Πέμπτη η μεγάλη μάχη με τον Άγιαξ για το Europa League και την Κυριακή το εξ αναβολής ματς με τον Παναιτωλικό σύμφωνα με το enwsi.gr

Όλα αυτά μπορούν να περιμένουν ωστόσο καθώς οι κιτρινόμαυροι έχουν αποκλειστικά και μόνο την προσοχή τους στραμμένη στον ΟΦΗ. Ο οποίος ΟΦΗ μετά από έξι παιχνίδια έχει συγκεντρώσει 9 πόντους ενώ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Αυτό που θα πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ είναι σίγουρα τις γρήγορες μεταβάσεις και τις μεγάλες μπαλιές που θα προσπαθήσουν να βγάλουν οι Κρητικοί και από την άλλη επιθετικά η ομάδα, αν πάρουμε ως δεδομένο πως θα δημιουργήσει κάτι που κάνει πάντα σε πολύ υψηλό επίπεδο, θα πρέπει να έχει καθαρό μυαλό στην εκτέλεση και να… σκοτώσει το ματς αν της δοθεί η ευκαιρία. Με λίγα λόγια, να μην επαναληφθεί αυτό που συνέβη με τον Ατρόμητο όπου έγινε θρίλερ ένα ματς που θα μπορούσε να είχε τελειώσει από ημίχρονο.

Σε κάθε περίπτωση η Ένωση πρέπει να βγάλει και θα βγάλει την ποιότητα της στον αγωνιστικό χώρο και από εκεί και πέρα με σεβασμό πάντα στον αντίπαλο και σωστό διάβασμα θα προσπαθήσει να φτάσει εκεί που θέλει. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λιβάι Γκαρσία που ταλαιπωρείται από θλάση, τον Γενς Γιόνσον, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο τέλος της τελευταίας προπόνησης, τον ανέτοιμο Ντομαγκόι Βίντα, τον Νορντίν Άμραμπατ ο οποίος είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο ματς με τον Ατρόμητο και έμεινε Αθήνα προληπτικά και τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ που είναι τιμωρημένος από την κόκκινη που δέχθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο. Επίσης εκτός έμεινε ο Εχσάν Χατζισαφί ο οποίος δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά ο αποκλεισμός του είναι στα πλαίσια της διαχείρησης που γίνεται των συνεχόμενων αγώνων. Από την άλλη σε σχέση με τον Ατρόμητο, επιστρέφει στην αποστολή ο Ορμπελίν Πινέδα, ενώ στην 20μελη λίστα που ανακοινώθηκε συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των Τομ Φαν Βέερτ και Σταύρου Πήλιου.

Με τα παραπάνω δεδομένα όλα δείχνουν πως πάμε σε μια ενδεκάδα με τον Στάνκοβιτς στα δοκάρια, τον Ρότα δεξιά, τον Μοχαμάντι αριστερά, τους Μουκουντί, Μήτογλου, Κάλενς να διεκδικούν δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας, τους Σιμάνσκι-Πινέδα στον άξονα, τον Γκατσίνοβιτς αριστερά, τον Ελίασον δεξιά και τους Αραούχο, Πόνσε και Τσούμπερ επίσης να διεκδικούν δύο θέσεις στη γραμμή κρούσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments