Πολιτική

Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Τρίτη ο Στέφανος Κασσελάκης [vid]

Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Τρίτη ο Στέφανος Κασσελάκης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα έχει αύριο στις 11 το πρωί ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Στις 11 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο η συνάντηση

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα έχει αύριο στις 11 το πρωί ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Τη Δευτέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε περιοδεία στις περιοχές που επλήγησαν από τις θεομηνίες στη Θεσσαλία και στη Στερεά Ελλάδα.

Πάνος Σκουρλέτης για ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – “Δεν συνάδει με δημοκρατική λειτουργία”

Για την ανάγκη να συζητηθούν οι βασικές κατευθύνσεις του κόμματος, καθώς και για την τρέχουσα συγκυρία στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ο Πάνος Σκουρλέτης.Ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο OPEN, διερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, πώς θα λυθούν τα θέματα της φορολογίας.Μάλιστα, τόνισε πως αν το κόμμα γίνει απολύτως προσωποπαγές, θα πρόκειται για κάτι άλλο από αυτό που έχει συμφωνηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα, αναφέρθηκε στις τοποθετήσεις της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ μέσω ανακοινώσεων του γραφείου Τύπου του κόμματος, χωρίς να προηγηθούν συζητήσεις εντός Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

«Αυτά δεν είναι ούτε στις παραδόσεις και κυρίως δεν συνάδουν με μια δημοκρατική λειτουργία», επισήμανε ο Πάνος Σκουρλέτης.Αναφερθείς στη λέξη αδιαμεσολάβητα που χρησιμοποιεί ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Πάνος Σκουρλέτης είπε πως το κατανοεί τι εννοεί και διερωτήθηκε αν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα.«Έχει άλλα στοιχεία, μεταπολιτικής», επισήμανε.

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου Παναγιώτη Στάθη ότι το έλεγε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Πάνος Σκουρλέτης απάντησε «εσείς ξέρετε καλύτερα».

Ερωτηθείς πότε θα γίνει συνέδριο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε σκωπτικά αφήνοντας αιχμές στην ηγεσία του κόμματος. «Δεν ξέρω πότε θα κάνουμε και αν έχετε εσείς κάτι από το ρεπορτάζ να μας το πείτε σε εμάς που είμαστε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να το μάθουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Επιβεβαίωσε ότι έγινε πανελλαδική σύσκεψη ανθρώπων που βρίσκονται στο κλίμα της «Ομπρέλας», στην οποία εκφράστηκε κραυγή αγωνίας για τη ριζοσπαστική αριστερά. Τις δύο ημέρες η συμμετοχή ξεπέρασε τους 1.300 ανθρώπους, ενημέρωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments