Πολιτική

Συνάντηση Κασσελάκη – Φίλη την Τρίτη στη Βουλή

Συνάντηση Κασσελάκη – Φίλη την Τρίτη στη Βουλή

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ο πρώην υπουργός Παιδείας αποτελεί έναν από τους πιο σκληρούς επικριτές του Στέφανου Κασσελάκη

Με το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ να παραμένει τεταμένο, ο νέος πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης θα συναντηθεί αύριο στη Βουλή με τον Νίκο Φίλη.

Με το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ να παραμένει τεταμένο, ο νέος πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης θα συναντηθεί αύριο στη Βουλή με τον Νίκο Φίλη. Το ραντεβού των δύο πολιτικών ανδρών θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, στη Βουλή.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας αποτελεί έναν από τους πιο σκληρούς επικριτές του Στέφανου Κασσελάκη και εκτιμάται ότι στη συνάντηση ο Στέφανος Κασσελάκης θα επιχειρήσει να εκτονώσει το κλίμα έντασης εντός του κόμματος, μια εβδομάδα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Φίλης έχει παρομοιάσει τον Στ. Κασσελάκη με τον Μπέπε Γκρίλο και τον Ντόναλντ Τραμπ. Όπως είχε πει: «Δεν είναι φαινόμενο ενός μήνα ο Στέφανος Κασσελάκης. Είναι κάτι πιο σύνθετο. Είναι το φαινόμενο της μεταπολιτικής, το θέαμα και όχι η ουσία, κάτι σαν Μπέπε Γκρίλο στην Ιταλία ή, ακόμη χειρότερα, είδα τον τρόπο της εκφοράς του λόγου του κ. Κασσελάκη και έχει ύφος Τραμπ – όχι στην ουσία, αλλά ένα ύφος ίδιο με το Τραμπ, ότι »δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, είμαστε εγώ και ο λαός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments