Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αναχωρεί για Ισραήλ η αποστολή

Παναθηναϊκός: Αναχωρεί για Ισραήλ η αποστολή

Πηγή Φωτογραφίας: [363926] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Για το Ισραήλ θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του Παναθηναϊκού, καθώς την Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Μακάμπι στη Χάιφα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό. Μόλις τέσσερις ημέρες μετά το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι στη Χάιφα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το “τριφύλλι” θέλει τη νίκη προκειμένου να κάνει ένα 2/2 το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας και θα το θέσει στην κορυφή του ομίλου δεδομένου του ότι Βιγιαρεάλ και Ρεν θα διασταυρώνουν την ίδια ώρα τα ξίφη τους στην Ισπανία.

Oι “πράσινοι” προπονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Κορωπί με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει τον Βαγιαννίδη να επανέρχεται πλήρως και τον Σπόραρ να έχει ανεβάσει στροφές.

Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα στις 15:00 με προορισμό το Ισραήλ, ενώ νωρίτερα θα έχει προπονηθεί ξανά στο Κορωπί και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή.

Σίγουρα απόντες θα είναι οι τραυματίες Αϊτόρ, Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν. Η πρώτη εναλλακτική λύση στα στόπερ, πίσω από τους βασικούς Γεντβάι και Σένκεφελντ, θα είναι ο Σιδεράς που ούτως ή άλλως θα μπει στην αποστολή για να υπάρχει επαρκής αριθμός Ελλήνων.

Υπενθυμίζεται πως εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι, πλην του Γερεμέγεφ, οι Βέρμπιτς, Ζέκα και Κλεϊνχέισλερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments