Πολιτική

Κατ’ ιδίαν συνάντηση Κασσελάκη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας [vid]

Κατ’ ιδίαν συνάντηση Κασσελάκη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363956] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠτΔ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Η κ. Σακελλαροπούλου του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου έχει αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Η κ. Σακελλαροπούλου του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Αναφερόμενος στις πληγείσες περιοχές, ο κ. Κασσελάκης τόνισε: «Είδα δια ζώσης τα προβλήματα, πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη άμεσης αρωγής από την Πολιτεία» και πρόσθεσε ότι ως αξιωματική αντιπολίτευση θα κάνουν ότι μπορούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Μιλώντας για την κλιματική κρίση, η κ. Σακελλαρόπουλου, υπογράμμισε ότι χρειάζεται να είναι έτοιμος ο κρατικός μηχανισμός η αυτοδιοίκηση αλλά και η τοπική κοινωνία. «Χρειάζεται συναίνεση με τη συνεργασία όλων για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις», σημείωσε.

Επίθεση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη: «Ο κύκλος των ανεύθυνων πρωθυπουργών σταματάει εδώ»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ανευθυνότητα και ασυνέπεια λόγων και έργων, υποσχόμενος ότι ο «πρωθυπουργός της νέας εποχής ό,τι λέει θα το κάνει».

2020: Θα έκανε «αυτό που του αναλογεί».

2023: Δεν του αναλογεί τίποτα, δεν ξέρει τίποτα, δεν έχει καμία ευθύνη.

Ο κύκλος των πρωθυπουργών που είναι υπεύθυνοι στα λόγια και ανεύθυνοι στην πράξη, σταματάει εδώ. Ο πρωθυπουργός της νέας εποχής ό,τι λέει θα το κάνει.Και για ό,τι κάνει, θα έχει όλη την ευθύνη», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments