Αθλητισμός

Άμραμπατ: Αν θες να προκριθείς πρέπει να κερδίζεις τα εντός έδρας ματς [vid]

Άμραμπατ: Αν θες να προκριθείς πρέπει να κερδίζεις τα εντός έδρας ματς [vid]
Ο Άμραμπατ μίλησε για την κατάσταση του Άγιαξ, τι ματς περιμένει την Πέμπτη, αλλά και πώς βιώνει την παρουσία του στην ΑΕΚ

Ιδιαίτερο είναι το ματς με τον Άγιαξ για τον Νορντίν Άμραμπατ, καθώς θα τεθεί αντίπαλος της ομάδας που φόρεσε τη φανέλα της όταν ήταν παιδί. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ ήταν στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε για το τι παιχνίδι περιμένει κόντρα στους Ολλανδούς, αλλά και όσα βιώνει στην Ελλάδα κα την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νορντίν Άμραμπατ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ότι είναι ιδιαίτερο ματς για αυτόν και πως αισθάνεται στην ΑΕΚ και πως βλέπει τον Άγιαξ με τα προβλήματα που έχει: «Είναι κάτι ιδιαίτερο να παίζω κόντρα στον Άγιαξ και σε ολλανδική ομάδα. Ήμουν στον Άγιαξ από τα 12 ως τα 15 και είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα. Ο Άγιαξ δεν συναντά συχνά αυτά τα προβλήματα, αλλά δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα ότι θα είναι ένα εύκολο ματς. Οι παίκτες ίσως είναι πιο πωρωμένοι για να δείξουν τι αξίζουν. Περνάω φανταστικά στην Αθήνα, έχουμε ένα φανταστικό γήπεδο, φανταστικούς φιλάθλους, έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή και μια πολύ καλή ομάδα».

Για το αν το διπλό στο Μπράιτον άλλαξε την προοπτική της ΑΕΚ και αν αύριο αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση το παιχνίδι: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως πήραμε τους τρεις πρώτους πόντους στο Μπράιτον. Είναι σαν μπόνους βαθμοί. Αν θες να προκριθείς πρέπει να κερδίζεις τα εντός έδρας ματς. Θέλουμε τους τρεις πόντους αύριο, για να κάνουμε μια αρχή με έξι βαθμούς και να παλέψουμε για την πρόκριση».

Για το αν περιμένει ένα παιχνίδι ροντέο ή θα ήθελε ένα κοντρολαρισμένο ματς: «Ελπίζω να είναι ένα ανοικτό ματς για να το απολαύσουν οι φίλαθλοι. Ο κόουτς θα μας αναλύσει τον Άγιαξ και τους κινδύνους και τα δυνατά σημεία της ομάδας και που να χτυπήσουμε. Μακάρι να σκοράρουμε και να καταφέρουμε να μην δεχθούμε γκολ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments