Πολιτική

Μητσοτάκης για πόλεμο στο Ισραήλ: Καταδικάζω σθεναρά την αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση

Μητσοτάκης για πόλεμο στο Ισραήλ: Καταδικάζω σθεναρά την αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταδίκασε, με ανάρτησή, τη σημερινή εισβολή των μαχητών της Χαμάς στο Ισραήλ, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους μέχρι τώρα.

«Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού του Ισραήλ και υποστηρίζουμε πλήρως το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταδίκασε, με ανάρτησή, τη σημερινή εισβολή των μαχητών της Χαμάς στο Ισραήλ, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους μέχρι τώρα.

«Καταδικάζω σθεναρά τη σημερινή αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση κατά του Ισραήλ, που προκάλεσε μεγάλο αριθμό θυμάτων μεταξύ των αμάχων. Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού του Ισραήλ και υποστηρίζουμε πλήρως το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα» ανέφερε ο πρωθυπουργός στο Twitter.

Ισραήλ: Θα κερδίσουμε τον πόλεμο – Ε.Ε.: Καταδίκη της επίθεσης

“Πολίτες του Ισραήλ, βρισκόμαστε σε πόλεμο. Και θα νικήσουμε». Είναι η πρώτη δημόσια δήλωση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου μετά τη μαζική επίθεση της Χαμάς. Επιστρατεύονται δεκάδες χιλιάδες έφεδροι και οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις εξαπολύουν την επιχείρηση «Σιδερένια Σπαθιά».

«Ο εχθρός θα πληρώσει ένα τίμημα που δεν έχει ξαναγνωρίσει» δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας, εν μέσω αναφορών για αρκετούς νεκρούς και σχεδόν 300 τραυματίες σε συγκρούσεις που μαίνονται με τρομοκράτες της Χαμάς ποτ έχουν διεισδύσει σε πολλές πόλεις του νότιου Ισραήλ.

Οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις εξαπολύουν αεροπορικές επιδρομές κατά θέσεων της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας μετά την αιφνίδια και απρόκλητη επίθεση της ισλαμιστικής οργάνωσης που ελέγχει τον παλαιστινιακό θύλακα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments