Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι υποψήφιος για τη Σεβίλλη, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo

Ολυμπιακός: Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι υποψήφιος για τη Σεβίλλη, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Όπως τονίζουν οι Ισπανοί η περίπτωση του Μαρτίνεθ δεν είναι εύκολη. Ο Μαρτίνεθ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2025 και συνεπώς η Σεβίλλη θα πρέπει να τα βρει με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, είναι στη λίστα των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μπορεί να σήκωσε το Europa League με τη Σεβίλλη την προηγούμενη σεζόν, όμως λόγω της κακής εικόνας στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν η διοίκηση του κλαμπ τον απέλυσε μετά από συνεργασία έξι μηνών. Οι Ανδαλουσιανοί τσεκάρουν την αγορά για τον εκλεκτός του και σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» υπάρχει στη λίστα μια επιλογή από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον τεχνικό του ΟλυμπιακούΝτιέγκο Μαρτίνεθ.

Η Σεβίλλη ξέρει καλά τον 42χρονο κόουτς, ο οποίος δούλεψε στις ακαδημίες της ομάδας (2009-12) και δύο χρόνια ήταν assistant coach, των Ουνάι Έμερι, Μίτσελ και Βίκτορ Σάντσεθ (2012-14), ήταν στη δεύτερη ομάδα (2014-17), όμως ποτέ δεν ανέλαβε την πρώτη ομάδα. Μάλιστα οι Σεβιγιάνοι είχαν τσεκάρει την περίπτωση του όταν έφυγε από τη Γρανάδα, πριν πάει στην Εσπανιόλ το 2022.

Όπως τονίζουν οι Ισπανοί η περίπτωση του Μαρτίνεθ δεν είναι εύκολη. Ο Μαρτίνεθ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2025 και συνεπώς η Σεβίλλη θα πρέπει να τα βρει με τον Ολυμπιακό.

Στη λίστα των Ανδαλουσιανών βρίσκονται επίσης οι Άντονι Ιραόλα, Χάβι Γκράθια, Μαρθελίνο, Βίλας Μπόας, Αντόνιο Κόντε και Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments