Lifestyle

«Ο Βασίλης είναι…» – Η αποκάλυψη του Νίκου Κουρκούλη για τον Καρρά [VID]

«Ο Βασίλης είναι…» – Η αποκάλυψη του Νίκου Κουρκούλη για τον Καρρά [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

«Ο Θεός αποφασίζει σε πολλά πράγματα για τη ζωή μας και όχι εμείς» συνέχισε, μιλώντας για τον επί χρόνια φίλο του

Ο Βασίλης Καρράς δίνει τη δική του προσωπική μάχη με την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Νίκος Κουρκούλης, στην πρεμιέρα του οποίου ο Βασίλης Καρράς είχε δώσει το «παρών» σε μια πολύ σπάνια δημόσια εμφάνιση, μίλησε για τον φίλο του και όσα γράφτηκαν για την υγεία του.

View this post on Instagram

A post shared by 🇬🇷 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΡΑ 🇬🇷 (@vasilis_karras_officialfanclub)

«Εγώ μόνο στις προσευχές μου μιλάω για τον Βασίλη. Είδα πρόσφατα κάτι ασυναρτησίες, κάτι αναρτήσεις βλακωδέστατες από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι κάνουν, για ποιο λόγο το κάνουν, πού ζούνε…» είπε στο «MEGA Καλημέρα».

«Ο Θεός αποφασίζει σε πολλά πράγματα για τη ζωή μας και όχι εμείς. Εγώ σε έναν άνθρωπο που μου φέρθηκε όπως ο Βασίλης, τον εκτιμώ και τον έχω πολύ ψηλά στην αντίληψή μου και στη ζωή μου, είναι μέρος της ζωής μου, τον αγαπώ βαθιά και αληθινά και εύχομαι ό,τι καλύτερο» συνέχισε στις δηλώσεις του ο Νίκος Κουρκούλης.

Τον «πέθαναν» στο Twitter και ξέσπασε ο δικηγόρος του Νωρίτερα τον Οκτώβρη, το όνομα του Βασίλη Καρρά έγινε trend στο Twitter δίπλα στην ψευδή είδηση, ότι έχει φύγει από τη ζωή.

Αφορμή στάθηκε ένα tweet στην πλατφόρμα, που έγραφε «Πέθανε ο Βασίλης Καρράς». Μετά το συγκεκριμένο, η φήμη άρχισε να αναπαράγεται στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα πολλοί να πιστέψουν πως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Στα fake news χρησιμοποιήθηκε και hashtag του «Fame Story» για να πάρουν ακόμη μεγαλύτερη διάσταση.

Ο Βασίλης Καρράς παλεύει με αισιοδοξία να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον έχει απομακρύνει από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είπε πρόσφατα ο αδερφός του, Δαμιανός Κεσογλίδης, στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, τονίζοντας αρχικά, ότι: «Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι κάναμε, κάθε μέρα εκεί είμαι. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα στα κτήματά του».

«Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες» συνέχισε ο αδερφός του Βασίλη Καρρά.

Τέλος, ο Δαμιανός Κεσογλίδης, πρόσθεσε: «Οι φίλοι του οι καλοί, οι μετρημένοι είναι στο πλευρό του, δεν αφήνει να πάει όποιος να ναι, γιατί ξέρεις οι άσχετοι συνήθως κάνουν την τρίχα τριχιά. Πριν από 20 ημέρες πήγαμε στο στούντιο, κάτσαμε εκεί έκανε πρόβες. “Άντε μου λέει να επιστρέφουμε σιγά-σιγά”».

Αφού παρακολούθησε το βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Για πρώτη φορά να πούμε την αλήθεια. Η αλήθεια ποια είναι; Ο Βασίλης Καρράς περνά μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Έχει αφεθεί στα χέρια των γιατρών και στην πίστη του στον Θεό. Ακολουθεί τις θεραπείες, είναι σε μια καλή φάση τώρα, είναι πολύ δυνατός, γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση, δεν του έχουν πει ψέματα ούτε του έχουν χρυσώσει το χάπι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments