Διεθνή

Ένοπλες Δυνάμεις Ισραήλ: «Οβίδες εκτοξεύθηκαν από τη Συρία» [vid]

Ένοπλες Δυνάμεις Ισραήλ: «Οβίδες εκτοξεύθηκαν από τη Συρία» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου, Αριθμός οβίδων έχει εκτοξευθεί από το έδαφος της Συρίας προς το Ισραήλ, οι οποίες έπληξαν μη κατοικημένη περιοχή στο προσαρτημένο τμήμα των υψιπέδων του Γκολάν, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό. Δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί.

Αριθμός οβίδων έχει εκτοξευθεί από το έδαφος της Συρίας προς το Ισραήλ, οι οποίες έπληξαν μη κατοικημένη περιοχή στο προσαρτημένο τμήμα των υψιπέδων του Γκολάν, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό

Αριθμός οβίδων έχει εκτοξευθεί από το έδαφος της Συρίας προς το Ισραήλ, οι οποίες έπληξαν μη κατοικημένη περιοχή στο προσαρτημένο τμήμα των υψιπέδων του Γκολάν, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό. Δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί.

«Κάποιοι προσγειώθηκαν σε ανοιχτές περιοχές της χώρας», τονίσθηκε στη σύντομη ενημέρωση. Οι ισραηλινοί στρατιώτες «απαντούν με πυροβολικό και βλήματα όλμων», επισημάνθηκε.

Ισραήλ: Βομβαρδισμοί από τη Χαμάς – Όλα έτοιμα για τη χερσαία επιχείρηση των ισραηλινών [vid]

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή κι ενώ ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς μαίνεται για 4η μέρα με τις εχθροπραξίες ένθεν κακείθεν να μην έχουν τέλος και η μακάβρια λίστα των νεκρών να ανεβαίνει δραματικά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι ισραηλινιές δυνάμεις πραγματοποιούν τις τελευταίες ετοιμασίες πριν τη μεγάλη, «σαρωτική» όπως τη χαρακτήρισε η κυβέρνηση, χερσαία επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας, συγκεντρώνοντας χιλιάδες εφέδρους και ειδικές μονάδες στα σύνορα.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου εξασφάλισε την έγκριση της Βουλής για την αύξηση στον αριθμό των εφέδρων, από 300.000 σε 360.000, την ίδια στιγμή που στα σύνορα με τη Γάζα έχουν ήδη λάβει θέσεις τουλάχιστον 35 τάγματα πεζικού.

Όλα δείχνουν ότι η χερσαία επιχείρηση των Ισραηλινών στη Λωρίδα της Γάζας, για την εξουδετέρωση των κέντρων διοικήσεων της Χαμάς, θα ξεκινήσει πολύ σύντομα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments