Διεθνή

Σε καταφύγιο η Φον ντερ Λάιεν και η Ρομπέρτα Μέτσολα που επισκέπτονται το Ισραήλ [vid]

Σε καταφύγιο η Φον ντερ Λάιεν και η Ρομπέρτα Μέτσολα που επισκέπτονται το Ισραήλ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Lykavitos.gr, Υπενθυμίζεται ότι η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν και η Ρομπέρτα Μέτσολα, πρόεδροι δύο από τους σημαντικότερους θεσμούς της ΕΕ επισκέφτηκαν σήμερα το Ισραήλ για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στη χώρα μετά τις επιθέσεις της Χαμάς.

Σε καταφύγιο έσπευσαν η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα

Σε καταφύγιο έσπευσαν η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα: Βρίσκονται στο Ισραήλ σε ένδειξη συμπαράστασης στη χώρα απέναντι στις επιθέσεις της Χαμάς, και ενώ είχαν συναντήσεις με την ηγεσία της χώρας, ήχησαν οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής στο Τελ Αβίβ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν και η Ρομπέρτα Μέτσολα, πρόεδροι δύο από τους σημαντικότερους θεσμούς της ΕΕ επισκέφτηκαν σήμερα το Ισραήλ για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στη χώρα μετά τις επιθέσεις της Χαμάς.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  έφτασαν στο Ισραήλ λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Έφτασα στο Ισραήλ με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να εκφράσω την αλληλεγγύη μας στον ισραηλινό λαό μετά την τρομερή τρομοκρατική επίθεση από τη Χαμάς», έγραψε η πρόεδρος της Κομισιόν στον κοινωνικό δίκτυο X. Και συμπλήρωσε ότι «είμαστε εδώ με ένα μήνυμα αλληλεγγύης.

Η επίσκεψη στο Ισραήλ των δύο προέδρων έρχεται έξι ημέρες αφότου η Χαμάς πραγματοποίησε μία αιφνιδιαστική χερσαία, θαλάσσια και αεροπορική επίθεση στο Ισραήλ, η οποία άφησε πίσω της περισσότερους από 1.300 νεκρούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments