Αθλητισμός

Το απίστευτο ρεκόρ του Ελ Καμπί με το Μαρόκο [vid]

Το απίστευτο ρεκόρ του Ελ Καμπί με το Μαρόκο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram ayoub elkaabii, Ο Ελ Καμπί επανήλθε στο Μαρόκο τον Σεπτέμβριο του 2023 παίζοντας 8 λεπτά στο 1-0 με τη Μπουρκίνα Φάσο

Ο Ελ Καμπί επανήλθε στο Μαρόκο τον Σεπτέμβριο του 2023 παίζοντας 8 λεπτά στο 1-0 με τη Μπουρκίνα Φάσο

Ο Ελ Καμπί επανήλθε στο Μαρόκο τον Σεπτέμβριο του 2023 παίζοντας 8 λεπτά στο 1-0 με τη Μπουρκίνα Φάσο. Στο φιλικό 1-1 του Μαρόκου με την Ακτή Ελεφαντοστού ο Ελ Καμπί μπήκε στη θέση του Εν Νεσίρι στο 77′. Σκόραρε στο 80ό λεπτό, δηλαδή τρία λεπτά μετά. Έμεινε φυσικά στον αγώνα μέχρι το τέλος, ωστόσο χρειάστηκε μόνο 11 λεπτά σε δύο αγώνες για να βρει ξανά δίχτυα.

Αγιούμπ Ελ Καμπί: «Μηχανή» των γκολ ο 30χρονος επιθετικός

 Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός στόχευσε στον Αγούμπ Ελ Καμπί. Καθώς είναι ένας επιθετικός με πολύ καλά ποσοστά στα τελειώματα φάσεων. Μοιάζει πολύ με τον φίλο του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος λέγεται πως μίλησε μαζί του για να του δώσει πληροφορίες σχετικά με τον Ολυμπιακό αλλά και τη ζωή στην Αθήνα. Ο Ελ Καμπί σε 182 αγώνες στη μέχρι στιγμής καριέρα του έχει βάλει 94 γκολ, δηλαδή βάζει ένα τέρμα σχεδόν ανά δύο ματς. Τρομερό ποσοστό που δείχνει επίσης για ποιο λόγο τού βάζει ο Ολυμπιακός τα ερυθρόλευκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments