Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση Κασσελάκη για σύγκλιση ΚΕ τον Νοέμβριο και Συνέδριο τον Φεβρουάριο

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση Κασσελάκη για σύγκλιση ΚΕ τον Νοέμβριο και Συνέδριο τον Φεβρουάριο

Πηγή Φωτογραφίας: Ψηφοφορία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη, Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ραγδαίες διεργασίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με τον νέο πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη να προτείνει τη διεξαγωγή συνεδρίου τον Φεβρουάριο

Συνεδρίασε σήμερα (18/10) για πρώτη φορά η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη ως νέου προέδρου του κόμματος.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έκανε μια αποτίμηση των αυτοδιοικητικών εκλογών, επαναλαμβάνοντας ότι απέδωσε η ξεκάθαρη στήριξη του κόμματος στα προοδευτικά σχήματα στον δεύτερο γύρο, επιφέροντας το πρώτο ισχυρό ρήγμα στο σύστημα Μητσοτάκη.

Επίσης, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης πρότεινε να συνεδριάσει η ΚΕ στις 12 Νοεμβρίου και να προχωρήσει το κόμμα σε Συνέδριο τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντίθετοι στην πρόταση αυτή ήταν τα μέλη της Ομπρέλας και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Τα μέλη της Ομπρέλας, όπως αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου, θέλουν το Συνέδριο να πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο. Ο κ. Τζανακόπουλος, από την πλευρά του, προτείνει το Συνέδριο να διεξαχθεί τον Ιανουάριο.

Σημειώνεται ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, παρουσίασε τον οδικό χάρτη μέχρι το συνέδριο, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάγκη ανανέωσης και ανασυγκρότησης του κόμματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments