Ζώδια

Το Παρελθόν Έρχεται Για Να Ξεκαθαρίσει Τις Καταστάσεις 21/10

Το Παρελθόν Έρχεται Για Να Ξεκαθαρίσει Τις Καταστάσεις 21/10

Πηγή Φωτογραφίας: pexels-cottonbro-studio

Το παρελθόν έρχεται : Το τετράγωνο του ήλιου με τον Πλούτωνα 21/10 θέλει να δώσετε προσοχή στα κρυφά κίνητρα των ανθρώπων .

Μυστικά μέσα στην κοινότητά σας θα αποκαλυφθούν ή μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μεταβαλλόμενη συμπεριφορά των αυθεντιών που έχουν τις ρίζες τους στους φόβους και τις ανασφάλειές τους.

Αυτή η διέλευση καθιστά πιθανό ότι θα βιώσουμε σύγκρουση καθώς φωτίζει τη δυναμική εξουσίας στις σχέσεις μας. Το να νιώθετε ανταγωνιστικό, χειριστικό ή ελεγχόμενο από εξωτερικές δυνάμεις και ανθρώπους είναι συχνά μια εκδήλωση αυτού. Ακραίες συμπεριφορές για να κερδίσετε ή να απελευθερωθείτε από τον έλεγχο μπορεί να προκαλέσουν τριβές στις προσωπικές σας σχέσεις.

Μπορεί να αισθάνεστε πιο φιλόδοξοι

Ο Ήλιος στο τετράγωνο του Πλούτωνα μπορεί να τονώσει τη συλλογική ενέργεια, κάνοντάς μας όλους λίγο πιο φιλόδοξους και αφοσιωμένους στους στόχους μας. Αυτό μπορεί να σας κάνει να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας καθώς δίνετε προτεραιότητα στις ανάγκες σας και εργάζεστε έναντι ομαδικών εργασιών και εγχειρημάτων.

Η πλουτώνια φύση αυτού του τετραγώνου μπορεί να προκαλέσει βαθιές μεταμορφώσεις και αναγεννήσεις. Μπορεί να ανακαλύψετε τον εαυτό σας να απελευθερώνεται από προσωπικές ή συλλογικές σκιές ή να διαπιστώσετε ότι οι πιέσεις των προηγούμενων πληγών σας είναι υπερβολικές για εσάς.

Το παρελθόν σας θα έχει μεγαλύτερη επιρροή πάνω σας .

Το τετράγωνο του Ήλιου και του Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε κατακλυσμένοι από τα υποσυνείδητά σας συναισθήματα. Οι εσωτερικοί σας φόβοι, οι ανασφάλειες, οι αμφιβολίες και οι ψυχολογικές σας πληγές μπορούν να τροφοδοτήσουν μία συμπεριφορά εκτός του χαρακτήρα σας.

Ομοίως, μπορεί να μην αναγνωρίσετε αμέσως πώς τα τραύματα του παρελθόντος σας συμβάλλουν στις σημερινές σας συμπεριφορές. Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει την αίσθηση ότι μπαίνεις στη δύναμή σου ή ότι την χάνεις εντελώς, ανάλογα με την ικανότητά σας να περιηγείστε στις εσωτερικές σας σκιές.Μάθετε να αναλύετε τα προβλήματά σας στη ρίζα.

Με αυτήν την αναγνώριση, πρέπει επίσης να αποδεχτείτε ότι άλλοι άνθρωποι περιηγούνται στις δικές τους σκιές. Αποφύγετε να χαρακτηρίσετε τα πράγματα ή τους ανθρώπους ως όλα τα καλά ή όλα τα κακά.

Ομοίως, αποφύγετε τις ακρότητες σε άλλες οδούς, όπως το να εμπιστεύεστε πλήρως ή να μην εμπιστεύεστε τους άλλους. Αναζητήστε μια υγιή ισορροπία σε όλα τα πράγματα και παρατηρήστε πότε ρίχνετε τον εαυτό σας σε νέες σχέσεις, συζητήσεις ή έργα χωρίς πολλή σκέψη.

Όταν ο γενέθλιος Ήλιος τετραγωνίζει τον Πλούτωνα, δίνει μια ισχυρή και έντονη ορμή που είναι ριζωμένη στον τρόπο ύπαρξης . Αυτή η τοποθέτηση υποδηλώνει αυξανόμενους πόνους που προκαλούν το άτομο να αναπτυχθεί από προηγούμενες εμπειρίες. Όλες οι ανάγκες και οι ορμές τους που πηγάζουν από το εγώ τους θα είναι επείγουσες.

Αυτές οι επιθυμίες είναι στενά συνυφασμένες με την ανάγκη τους για δύναμη, κυριαρχία ή έλεγχο που μπορεί να μην έχουν επίγνωση. Τείνουν να υπερ λειτουργούν και να καταβάλλουν 200% προσπάθεια σε κάθε εργασία. Ωστόσο, οι ενέργειές τους μπορεί να τροφοδοτούνται από βαθιές ανασφάλειες, εμμονές ή φόβους εγκατάλειψης, απομόνωσης, ακόμη και θανάτου.

Νιώθετε τα πράγματα πιο βαθιά από τους άλλους

Τα άτομα με σύνοδο Ήλιου και Πλούτωνα αισθάνονται τα πράγματα σε μεγαλύτερο μέγεθος, κάτι που μπορεί να τους κάνει να παίρνουν τα πράγματα πολύ προσωπικά ή να είναι πολύ δυνατά. Δεν διστάζουν να εκφράσουν τα αληθινά τους συναισθήματα.

Ωστόσο, έχουν μια σκιά στην αύρα τους που παραπέμπει στο ότι είναι επιλεκτικοί και μυστικοπαθείς σχετικά με τις πληροφορίες που μοιράζονται. Μπορεί να φέρονται αμυντικά και πρέπει να μάθουν να μεταμορφώνονται από το καρμικό παρελθόν τους που κρύβει παλιά συναισθήματα και κρατά παλιά τραύματα και πόνους.

Το κάρμα σας έχει να κάνει με την αυτοδυναμία

Τα άτομα με Πλούτωνα τετράγωνο Ήλιος έχουν μια καρμική αποστολή να πιστεύουν στον εαυτό τους περισσότερο και να τροφοδοτούν τη φλόγα τους αντί να βασίζονται σε άλλους για να βρουν κίνητρο. Πρέπει να αναλάβουν την ηγεσία, να ξεκινήσουν σχέδια και να μην φοβούνται να περπατήσουν μόνοι τους εάν οι άλλοι δεν επιθυμούν να τους ακολουθήσουν.

Πρέπει να επιτρέψουν στον εαυτό τους να αφήσει το παρελθόν τους και να σταματήσει τις παλιές εμπειρίες να καθορίζουν το μέλλον τους. Πρέπει να αντιμετωπίσουν τυχόν αμφιβολίες, φόβους και δυσπιστία που τους εμποδίζουν να ανοιχτούν στους άλλους και να εξερευνήσουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους.

Πρέπει να προσέχουν πότε τείνουν να σκέφτονται ή να συμπεριφέρονται στα άκρα. Μια στάση «όλα ή τίποτα» θα πρέπει να θεωρείται ως μια άλλη εκδήλωση της ανάγκης τους για έλεγχο.

Η Ανάληψη θα απαιτήσει να μάθουν να μην ασκούν όλη τους την ενέργεια ταυτόχρονα και να θυσιάσουν τις επιθυμίες τους που βασίζονται στο εγώ υπέρ της ευρύτερης εικόνας.

ΠΗΓΗ: ASTROLIVE.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments