Διεθνή

Ο Νετανιάχου εμψυχώνει στρατιώτες στα σύνορα με τη Γάζα: Θα νικήσουμε με όλη μας την δύναμη

Ο Νετανιάχου εμψυχώνει στρατιώτες στα σύνορα με τη Γάζα: Θα νικήσουμε με όλη μας την δύναμη

Πηγή Φωτογραφίας: oknews.gr, Στα σύνορα της Γάζα βρέθηκε νωρίτερα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου με στόχο να εμψυχώσει του στρατιώτες που έχουν ήδη παραταχθεί στο σημείο, τονίζοντας ότι το Ισραήλ βρίσκεται καθ' οδόν προς μια σημαντική νίκη.

«Θα νικήσουμε με όλη μας τη δύναμη», είπε ο Νετανιάχου στην ομάδα των στρατιωτών.

Στα σύνορα της Γάζα βρέθηκε νωρίτερα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου με στόχο να εμψυχώσει του στρατιώτες που έχουν ήδη παραταχθεί στο σημείο, τονίζοντας ότι το Ισραήλ βρίσκεται καθ’ οδόν προς μια σημαντική νίκη.

«Θα νικήσουμε με όλη μας τη δύναμη», είπε ο Νετανιάχου στην ομάδα των στρατιωτών.

«Όλο το Ισραήλ είναι πίσω σας και θα χτυπήσουμε δυνατά τους εχθρούς μας για να πετύχουμε τη νίκη», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκάλαντ είπε σε πεζικάριους που έχουν αναπτυχθεί στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας ότι σύντομα θα δουν τον παλαιστινιακό θύλακα «εκ των έσω», ανέφερε το γραφείο του, υπονοώντας ότι επίκειται μια χερσαία επέμβαση.

«Τώρα βλέπετε τη Γάζα από απόσταση, σύντομα θα τη δείτε από μέσα. Η εντολή θα δοθεί» είπε ο υπουργός, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Είμαστε πρωτίστως και κυρίως επικεντρωμένοι στο να… νικήσουμε τη Χαμάς», είπε ο ίδιος καθώς επισκέφθηκε το Νότο του Ισραήλ την Πέμπτη και συναντήθηκε με στρατιώτες που υπηρετούν στα σύνορα της Γάζας και πρόσθεσε:

«Οδηγώ στρατιώτες σε μάχες για 45 χρόνια. Είμαι υπεύθυνος για την ασφάλεια. Ήμουν υπεύθυνος γι’ αυτό τις τελευταίες δύο εβδομάδες – ακόμα και σε δύσκολες στιγμές, είμαι υπεύθυνος για τη νίκη [του Ισραήλ».

Σημείωσε περαιτέρω ότι το IDF προετοιμάζεται για μια μακροπρόθεσμη εμπλοκή με τους εχθρούς του Ισραήλ, λέγοντας: «Δεν μιλάμε για μια σύντομη [στρατιωτική] εκστρατεία – μιλάμε για μια παρατεταμένη εκστρατεία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments