Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός καλείται στο Καραϊσκάκη να μην επαναλάβει τα περσινά λάθη [vid]

Ο Παναθηναϊκός καλείται στο Καραϊσκάκη να μην επαναλάβει τα περσινά λάθη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Το θετικό σε σχέση με πέρυσι, για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι πως έχει επιλογές, προκειμένου να λύσει το περσινό πρόβλημα απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Φέτος, με την αναβάθμιση του ρόστερ που υπήρξε το καλοκαίρι υπάρχουν ουκ ολίγες ποιοτικές επιλογές καθώς εκτός από τους Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, υπάρχουν και οι Αράο, Τζούρισιτς, Βιλένα

Το θετικό σε σχέση με πέρυσι, για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι πως έχει επιλογές, προκειμένου να λύσει το περσινό πρόβλημα απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Φέτος, με την αναβάθμιση του ρόστερ που υπήρξε το καλοκαίρι υπάρχουν ουκ ολίγες ποιοτικές επιλογές καθώς εκτός από τους ΠέρεθΤσέρινΜπερνάρ, υπάρχουν και οι ΑράοΤζούρισιτςΒιλένα που μπορούν να λύσουν από διαφορετικές θέσεις ο κάθε ένας, το πρόβλημα της σωστής κυκλοφορίας της μπάλας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Γρίφος η 11άδα του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής

Το πρώτο αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί που οι Κώτσιρας και Βαγιαννίδης διεκδικούν την ίδια θέση, με τον νεαρό άσο να φαίνεται να έχει προβάδισμα. Στη μεσαία γραμμή ο Βιλένα είναι πιο πιθανό να προτιμηθεί έναντι του Τσέριν καθώς ο τελευταίος είναι επιβαρυμένος από τα παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας.

Άλλος ένας προβληματισμός είναι η χρήση του Μπερνάρ ή του Βραζιλιάνου και του Τζούριτσιτς μαζί στην 11άδα, με τις αλλαγές που… απαιτούνται στις άλλες θέσεις σύμφωνα με το sportfm.gr.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments