Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αποθεραπεία στο Κορωπί – Aπών ο Χουάνκαρ [vid]

Παναθηναϊκός: Αποθεραπεία στο Κορωπί – Aπών ο Χουάνκαρ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363654] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Μόλις λίγες ώρες μεσολάβησαν από τα θλιβερά σκηνικά που διαδραματίστηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Μόλις λίγες ώρες μεσολάβησαν από τα θλιβερά σκηνικά που διαδραματίστηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν τη Δευτέρα (23/10) στο Κορωπί για την προπόνηση τους.

Οι «πράσινοι» οι οποίοι την Πέμπτη αντιμετωπίζουν τη Ρεν στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, προπονήθηκαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» με τους βασικούς του ντέρμπι να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Απών ήταν ο Χουάνκαρ, ο οποίος διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο εξαιτίας της κροτίδας που δέχθηκε στο ντέρμπι η οποία του προκάλεσε, διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής. Εκτός του Ισπανού, ο Κλεϊνχέισλερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Το πρόγραμμα της προπόνησης για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, περιελάμβανε, προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Το δελτίο Τύπου:

Μετά τα θλιβερά γεγονότα του «Καραϊσκάκης» που οδήγησαν στον τραυματισμό του Χουάνκαρ, ο οποίος παρέμεινε το βράδυ στο νοσοκομείο, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και κατέληξαν με παιχνίδι σε μικρούς χώρους. Ατομικό ακολούθησε ο Κλεϊνχέισλερ και θεραπεία οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ απουσίασε φυσικά ο Χουάνκαρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments