Αθλητισμός

Η απόλυτη δικαίωση του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι [vid]

Η απόλυτη δικαίωση του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364458] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Με τον πλέον σαφή τρόπο επιβεβαιώθηκε από τις κλήσεις του αθλητικού δικαστή η απουσία της παραμικρής ευθύνης του Παναθηναϊκού για την οριστική διακοπή του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής.

Με τον πλέον σαφή τρόπο επιβεβαιώθηκε από τις κλήσεις του αθλητικού δικαστή η απουσία της παραμικρής ευθύνης του Παναθηναϊκού για την οριστική διακοπή του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής. Αδιαφορώντας λοιπόν για όσες προπαγανδιστικές προσπάθειες έγιναν, αποφάσισε να αφήσει εκτός κλήσεων την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στον αντίποδα, κάλεσε με ιδιαίτερα επιβαρυντικές κατηγορίες την γηπεδούχο ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Παναθηναϊκός: Φάνηκε ότι ήμασταν καλύτεροι

Από τον Παναθηναϊκό ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι φάνηκε πως οι «πράσινοι» ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, ενώ σημείωναν ότι οπαδός του Ολυμπιακού τραυμάτισε σοβαρά τον Χουάνκαρ.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έλεγαν χαρακτηριστικά ότι «σήμερα είδαμε στο γήπεδο ότι ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα και ότι ένας οπαδός του Ολυμπιακού τραυμάτισε σοβαρά τον Χουάνκαρ, κάτι που οδήγησε στη διακομιδή του στο νοσοκομείο για εξετάσεις».

Θυμίζουμε, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Βαγιαννίδη, κάνοντας εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός βρήκε την ισοφάριση στο 48′ με τον Καμαρά και μετά έγινε ό,τι έγινε…

Χουάνκαρ: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον ποδοσφαιριστή των πρασίνων

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός αριστερός μπακ των «πράσινων» στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου και διανυκτέρευσε, έδειξαν πως ο 33χρονος άσος διαπιστώθηκε πως υπέστη διάσειση λαβυρίνθου, πράγμα που εξηγεί τα συμπτώματα ιλίγγου, αστάθειας και ναυτίας που παρουσίασε, ενώ έχει και μερική απώλεια ακοής. Ο Χουάνκαρ παρέμενε μέχρι και το πρωί της Δευτέρας στο «Υγεία», προκειμένου να ολοκληρώσει τον κύκλο εξετάσεων σύμφωνα με το sportfm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments