Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ματς με την Αμπερντίν [pic]

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ματς με την Αμπερντίν [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Τα προβλήματα για τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ έχουν να κάνουν με τον Σουαλιό Μεϊτέ τον Φιλίπε Σοάρες και τον Μάρκος Αντονιο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την προπόνηση της Τρίτης, ανακοίνωση την αποστολή για το ματς με την Αμπερντίν.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του την Τρίτη, με την προπόνηση να περιλαμβάνει προθέρμανση και παιχνίδι τακτικής. Ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Τα προβλήματα για τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ έχουν να κάνουν με τον Σουαλιό Μεϊτέ τον Φιλίπε Σοάρες και τον Μάρκος Αντονιο.

Ο Βραζιλιάνος έκανε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Πορτογάλος έκανε ατομικό υψηλής έντασης στο γήπεδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι:

Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Ταλιχμανίδης , Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Βρακάς , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Τζίμας , Σαμάτα .

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αμπερντίν. Την Τετάρτη (25.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 21:30(ώρα Ελλάδας) στο Pittodrie Stadium

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments