Αθλητισμός

Γαλατάσαραϊ: Έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα και όχι τυχαία

Γαλατάσαραϊ: Έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα και όχι τυχαία

Πηγή Φωτογραφίας: Galatasaray’s Mauro Icardi, left, celebrates scoring with teammate Kerem Demirbay during the Champions League soccer match between Galatasaray and Molde in Istanbul, Turkey, Tuesday, Aug. 29, 2023. (dia images via AP) (Uncredited / Associated Press)

Τρεις οι επιλογές μας για σήμερα, προέρχονται από τις Α’ Βραζιλίας, Α’ Τουρκίας και Β’ Γαλλίας.

Η Τζένοα επικράτησε χθες 1-0 της Σαλερνιτάνα και επιβεβαίωσε τον «1»του 1,85. Η Φιτέσε από την άλλη, έμεινε στο 1-1 με την Τσβόλε έχοντας 30 τελικές (12 στην εστία), 18 κόρνερ, ενώ υποχρέωσε και σε 11 επεμβάσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Είναι και να σε θέλει κιόλας!

Τρεις οι επιλογές μας για σήμερα, προέρχονται από τις Α’ Βραζιλίας, Α’ Τουρκίας και Β’ Γαλλίας.

ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ Η Ρίζεσπορ παραμένει αήττητη εντός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα (2-2-0), αλλά πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να χάσει, καθώς αντιμετωπίζει την καλύτερη ομάδα της, κατηγορίας, Γαλατάσαραϊ. Απέναντί της μετράει 1-0-3 στα τελευταία 4 ματς που την υποδέχτηκε στο πρωτάθλημα.

Η Γαλατάσαραϊ… κοίταξε στα μάτια την Μπάγερν Μονάχου (1-3) μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι διαθέτει εξαιρετική ομάδα. Αυτή μάλιστα, ήταν η πρώτη της ήττα τη φετινή σεζόν, καθώς μετρούσε μέχρι τότε 14-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις! Μακριά από την έδρα της «τρέχει» σερί 6-0-0, ενώ στις 5/6 νίκες σημείωσε από δύο τέρματα και πάνω. Μία εξ αυτών ήταν στη Γιουνάιτεντ με 3-2! Πηγαίνει για το 7/7 απόψε στη νεοφώτιστη Ρίζεσπορ.

ΟΣΕΡ – ΝΤΑΝΚΕΡΚ Η Οσέρ είναι το απόλυτο φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, διότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Επειδή ο «άσος» βρίσκεται κάτω από το ψυχολογικό όριο του 1,50, θα τον συνδυάσουμε με το Ov 1,5. Κάτι που επιβεβαίωσε στις 4/5 νίκες της μέσα – έξω. Επίσης, το έφερε και στα 2/2 εντός έδρας παιχνίδια, καθώς και στα 2/3 με τη νυν αντίπαλό της.

Η Ντανκέρκ προέρχεται από 5/5 σερί ήττες, οι τρεις τελευταίες συνδυάστηκαν και με Ov 1,5. Η ψυχολογία της είναι υπό το μηδέν, ενώ ο νέος τεχνικός, Κάστρο, δεν την έχει βελτιώσει καθόλου (4/4 ήττες). Ο κόσμος τα έχει βάλει τόσο με τη διοίκηση όσο και με τους παίκτες, οι οποίοι πηγαίνουν με… κομμένα φτερά στην έδρα μίας από τις εμπειρότερες ομάδες στη Β’ Γαλλίας.

ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ Η Ατλέτικο Μινέιρο πήρε τεράστιο «διπλό» στη 2η Μπραγκαντίνο (2-1) τα ξημερώματα της Πέμπτης και παρέμεινε στο «κόλπο» για την έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Μετράει 6-1-2 στα τελευταία 9 παιχνίδια, οι 2 ήττες περιέργως ήταν εντός έδρας από την προτελευταία Κοριτίμπα (1-2) και τη 13η Κρουζέιρο. Απέναντι στη Φλουμινένσε πάντως, έχει εξαιρετική παράδοση, καθώς «τρέχει» σερί 4-1-0 στα 5 πιο πρόσφατα ματς που την υποδέχτηκε.

Η Φλουμινένσε αντιμετωπίζει το επόμενο Σάββατο την Μπόκα Τζούνιορς στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες και θα προβεί σε αλλαγές. Επίσης, θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας οι αναντικατάστατοι Γκάνσο (μ. 21/3 και 7 ασίστ), Κάνο (ε. 26/7), ενώ δε… στρίβει και εκτός έδρας (0-2-8 στο πρωτάθλημα στα 10 τελευταία ματς)! Δείχνει η όλη συμπεριφορά της ότι θα περάσει δύσκολα στη Μινέιρο.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 19.00 359 ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2 1,55

20.00 376 ΟΣΕΡ – ΝΤΑΝΚΕΡΚ 1+OV 1,5 1,73

03.00 413 ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 1 1,68

ΠΗΓΗ: LIBERAL.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments