Lifestyle

Γεωργιάδου: «Δεν μπορεί κανένας κύριος Λιάγκας να αμφισβητήσει την καριέρα κανενός»

Γεωργιάδου: «Δεν μπορεί κανένας κύριος Λιάγκας να αμφισβητήσει την καριέρα κανενός»

Πηγή Φωτογραφίας: OK.MAG

«Αν κοιμόμαστε και ξυπνάμε χαρούμενοι με το πρόσωπό μας, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν» πρόσθεσε

Η Στέλλα Γεωργιάδου έδωσε συνέντευξη, μετά την αποχώρησή της από το «I’m a celebrity» και δεν δίστασε να απαντήσει και στα πολλά σχόλια που δέχτηκε για τη διαφορετική εμφάνισή της. Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο διάστημα γίνεται χαμός στα social media με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί άλλαξε τόσο η τραγουδίστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella Georgiadou (@georgiadoustella)

Στη συνέντευξη που έδωσε είπε το εξής: «Ήμουν έτοιμη για την κριτική στην εξωτερική μου εμφάνιση. Δικό μου πρόσωπο είναι, ό,τι θέλω το κάνω. Αν κοιμόμαστε και ξυπνάμε χαρούμενοι με το πρόσωπό μας, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν. Μου είπαν ότι έπεσε πολύ φτυάρι, αλλά με αφήνει παγερά αδιάφορη. Σίγουρα πίσω από αυτά, κρύβονται άνθρωποι που έχουν μένος. Κάτι άλλο τους φταίει και ξεσπάνε πάνω μας».

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» κι αρχικά, δήλωσε: «Στενοχωρήθηκα που έφυγα, ήθελα να ζήσω κι άλλες εμπειρίες».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους συμπαίκτες που είχε. Αρχικά, για τον Τάσο Ξιαρχό δήλωσε: «Ο Τάσος είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα που δεν έχει καταλάβει πόσο επικίνδυνο είναι να είσαι επώνυμος».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στο Celebrity γίνονται κάποια πηγαδάκια, τα οποία εμένα δεν μου αρέσουν και δεν με αφορούσαν. Για αυτό και είμαι εδώ. Όλοι για το χρηματικό πήγαμε, μην πούμε ψέματα. Έχω δει ανθρώπους να αλλάζουν συμπεριφορά 180 μοίρες, προκειμένου να σωθούν». Τέλος, αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και τη σκληρή κριτική του στο ριάλιτι. «Δεν μπορεί ο κύριος Λιάγκας να αμφισβητεί την καριέρα κανενός. Πουλάει το αρνητικό σχόλιο», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments