Αθλητισμός

Τρέχουν άμεσα οι εξελίξεις στο πράσινο «στρατόπεδο»: Ποιος αποχωρεί άμεσα [vid]

Τρέχουν άμεσα οι εξελίξεις στο πράσινο «στρατόπεδο»: Ποιος αποχωρεί άμεσα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Οι πράσινοι έχουν βγει πλέον στην αγορά με σκοπό να ενισχυθούν σημαντικά τόσο στην θέση «3» όσο και στην θέση του σέντερ.

Οι πράσινοι έχουν βγει πλέον στην αγορά

Οι πράσινοι έχουν βγει πλέον στην αγορά με σκοπό να ενισχυθούν σημαντικά τόσο στην θέση «3» όσο και στην θέση του σέντερ. Μπορεί το καλοκαίρι που μας πέρασε το τριφύλλι να επένδυσε πάνω στο πρόσωπο του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, ωστόσο η απόδοση του Πολωνού σέντερ μέχρι στιγμής στη σεζόν, έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα τα τελευταία 24ωρα οι φήμες τον θέλουν να αποχωρεί ως δανεικός προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, καθώς αυτή τη στιγμή είναι το τρίτο 5άρι στο rotation του Εργκίν Αταμάν πίσω από τον Ματίας Λεσόρ και τον Κώστα Αντεντοκούνμπο σύμφωνα με το top10.gr.

Λεσόρ: Αναδείχθηκε MVP της αγωνιστική στη Euroleague [vid]

Ο Ματίας Λεσόρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπασκόνια με 23 πόντους, έχοντας 8/16 δίποντα και 7/8 βολές, αλλά και 14 ριμπάουντ (7 επιθετικά – 7 αμυντικά), 1 ασίστ και 2 κοψίματα, ενώ κέρδισε 7 φάουλ και συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο σέντερ της ομάδας του Αταμάν αναδείχθηκε έτσι και MVP ολόκληρης της αγωνιστικής στη Euroleague, αφήνοντας πίσω του τους Μάικ Τζέιμς (30 βαθμούς), Γιόχαν Τίμαν (30 βαθμούς) και Τορνίκε Σενγκέλια (29 βαθμούς).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments