Αθλητισμός

ΑΕΚ: Πήρε τη νίκη στο ντέρμπι αλλά έχασε δύο παίκτες [vid]

ΑΕΚ: Πήρε τη νίκη στο ντέρμπι αλλά έχασε δύο παίκτες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364656] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η ΑΕΚ μπορεί να πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ με 2-0, ωστόσο θα αναγκαστεί να χάσει δύο σημαντικά γρανάζια της

Νίκη, σημαντική για τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αλλά και την ψυχολογία της πέτυχε η ΑΕΚ, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 2-0, σε μία απόλυτα κυριαρχική εμφάνιση, η οποία όμως άφησε πίσω της και προβλήματα.

Η «Ένωση» θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο βασικών παικτών της μεσαίας γραμμής της, σε κάποια από τα επόμενα παιχνίδια καθώς συμπλήρωσαν κάρτες.

Συγκεκριμένα, οι Σιμάνσκι και Γαλανόπουλος, με τις κίτρινες κάρτες που είδαν από τον Μπριχ στο ντέρμπι, συμπλήρωσαν κάρτες και θα πρέπει να μείνουν εκτός για ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του.

Η ΑΕΚ συνεχίζει το πρόγραμμα της στη Superleague, με την Κηφισιά εκτός, την Λαμία εντός, τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός και τον Άρη εντός.

Στο παιχνίδι με την Κηφισιά θα εκτίσει την ποινή του ο Γκατσίνοβιτς που δέχθηκε χθες την 4η κίτρινα κάρτα στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Κάλενς, Ρότα και Γιόνσον, έχουν δεχθεί μέχρι στιγμής δύο κίτρινες κάρτες και βρίσκονται στο όριο, ενώ ο Πινέδα πήρε μόλις την πρώτη του κάρτα για τη σεζόν που διανύουμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments