Αθλητισμός

Έριξε “βόμβα μεγατόνων” ο Γιαννακόπουλος: Aνακοίνωσε τον Κέντρικ Ναν! [vid]

Έριξε “βόμβα μεγατόνων” ο Γιαννακόπουλος: Aνακοίνωσε τον Κέντρικ Ναν! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Μέσω story στο instagram ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι ο Κέντρικ Ναν θα φορέσει τη φανέλα με το “τριφύλλι”.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος,μέσω instagram ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέντρικ Ναν από τον Παναθηναϊκό!

Μέσω story στο instagram ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι ο Κέντρικ Ναν θα φορέσει τη φανέλα με το “τριφύλλι”.

Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή, με τον Αμερικανό να βρίσκεται στη λίστα του “εξάστερου” με την υπόθεση να έχει αίσιο τέλος έπειτα και από την επιβεβαίωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου! «Από σήμερα ο αθλητής Ναν είναι μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας…» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

Ο 28χρονος Αμερικανός κόμπο γκαρντ, που απασχόλησε το καλοκαίρι και τον Ολυμπιακό και λίγο αργότερα και την Αρμάνι Μιλάνο, δεν βρήκε στο ΝΒΑ την πρόταση που ήθελε και είπε το μεγάλο «ναι» στο «τριφύλλι».

Ο ύψους 1,91μ. άσος, που μπορεί να παίξει στο «2» αλλά και στο «1», έπαιξε για τέσσερις σεζόν στο ΝΒΑ, σε Χιτ, Λέικερς και Γουίζαρντς. Την περασμένη περίοδο είχε 7,5 πόντους, 1,8 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ σε 14,1 λεπτά κατά μέσο όρο.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments