Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Σχεδόν απίθανο το ενδεχόμενο συμμετοχής του Λαπροβίτολα [vid]

Μπαρτσελόνα: Σχεδόν απίθανο το ενδεχόμενο συμμετοχής του Λαπροβίτολα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [360204] EUROLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Εξαιρετικά απίθανο κρίνεται το ενδεχόμενο να παίξει ο Νίκολας Λαπροβίτολα στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό 

Εξαιρετικά απίθανο κρίνεται το ενδεχόμενο να παίξει ο Νίκολας Λαπροβίτολα στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό (3/11, 21:30, Novasports Prime,) για την 6η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Αργεντινός γκαρντ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον προσαγωγό, το οποίο τον κράτησε στα πιτς στο ντέρμπι που προηγήθηκε με τη Ρεάλ και όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει εκ νέου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barça Basket (@fcbbasket)

“Κατά 90% δεν θα παίξει. Υπάρχει πρόοδος, αλλά το σημαντικότερο είναι να θεραπευτεί πλήρως. Αισθάνεται καλά, αλλά η λογική λέει πως θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι”, ανέφερε για τον Λάπρο ο προπονητής της Μπάρτσα, Ρότζερ Γκριμάου.

Αταμάν: «Ήθελε και ο Ολυμπιακός τον Ναν – Θα δυναμώσει την ομάδα»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη μεταγραφή του Κέντρικ Ναν.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: “Ο Ολυμπιακός είναι Πρωταθλητής Ελλάδας τα τελευταία δύο χρόνια και δεν είχε ηττηθεί στην έδρα του από τον Παναθηναϊκό στα τελευταία εφτά ντέρμπι. Πρόκειται για πολύ δυνατή ομάδα. Ήταν φιναλίστ στην Ευρωλίγκα την περασμένη χρονιά, χάνοντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εμείς είμαστε νέα ομάδα. Δεν ήμαστε έτοιμοι στο Super Cup κι ηττηθήκαμε βαριά. Στο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα είχαμε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος, αλλά ηττηθήκαμε στην παράταση. Ήταν πολύ δύσκολη η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ. Παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο με διάφορα τρικ. Νικήσαμε δίκαια. Η νίκη έκανε χαρούμενους όλους στον Παναθηναϊκό. Βάλαμε ‘τέλος’ στο ψυχολογικό τους πλεονέκτημα.

Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό, είπα πως θα βάλουμε ‘τέλος’ στην κυριαρχία του Ολυμπιακού. Ήταν πολύ καλή αυτή η νίκη. Οι φίλαθλοι της ομάδας μού δείχνουν μεγάλη αγάπη κι ενθουσιασμό από την πρώτη ημέρα. Πολλοί με ευχαριστούν που ήρθα. Έχουν μπροστά τους έναν προπονητή με πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους και δύο διαδοχικές Ευρωλίγκες. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμένα. Αυτή για εμένα είναι απλώς μία νίκη σε ένα ντέρμπι. Το σημαντικό είναι να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα κι ο Παναθηναϊκός να επανέλθει στις μεγάλες του δόξες”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments