Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πρωτοκλασάτος προβληματίζει με την απόδοσή του [vid]

Ολυμπιακός: Πρωτοκλασάτος προβληματίζει με την απόδοσή του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364657] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΦΗ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Πρωτοκλασάτος προβληματίζει

Αν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δείχνει μια διάθεση να δώσει ευκαιρίες στον Όλα Σολκμπάκεν, εκείνος δεν φαίνεται να τις αρπάζει. Ο Ισπανός προπονητής έβαλε βασικό τον Νορβηγό στον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά εκείνος κινήθηκε σε ρηχά νερά και είναι αλήθεια ότι προβληματίζει με την απόδοσή του. Ο Σολμπάκεν μοιάζει να μην έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί στη χώρα μας και ακόμα να μην αποδίδει τα αναμενόμενα, ενώ ο Ισπανός προπονητής κάνει την ύστατη προσπάθεια να τον βάλει στο… κόλπο. (ΦΩΣ)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Θα περίμενε κανείς ότι ο Ζουλιάν Μπιανκόν θα ήταν στην αποστολή του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΟΦΗ, από τη στιγμή που εξακολουθεί να λείπει ο Φρέιρε. Ο Μαρτίνεθ προτίμησε να έχει εναλλακτική λύση μόνο τον Ντόη και να μην πιέσει τον Γάλλο, ο οποίος λογικά θα πάρει κι άλλα παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα. Κάτι που αναμένεται σύντομα να συμβεί και με τον Ομάρ Ρίτσαρντς. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ σε αυτούς τους δύο παίκτες και θέλουν να τους έχουν διαθέσιμους όταν θα είναι απολύτως έτοιμοι. Γι’ αυτό και δεν τους πιέζουν, ούτε βιάζονται. (ΦΩΣ)

Κουίζ: σε ποια σουπερλιγκάτη ομάδα έχουν αποφασίσει να μην προχωρήσουν στην επέκταση του συμβολαίου πρωτοκλασάτου παίκτη; (ΩΡΑ)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments