Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επανέρχονται δύο με ΠΑΟΚ που δεν ήταν στα βασικά πλάνα [vid]

Ολυμπιακός: Επανέρχονται δύο με ΠΑΟΚ που δεν ήταν στα βασικά πλάνα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: EUROPA LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επίσης μένει να φανεί εάν θα προτιμηθεί το 4-4-1-1 (ή 4-2-3-1) ή το 4-3-3.

Μία ευκαιρία που αξιοποιούν. Από τη μία είναι ο Πορόζο. Ο νεαρός στόπερ από το Εκουαδόρ ήταν πολύ καλός με τη Γουέστ Χαμ ως βασικός μαζί με τον Ρέτσο και συνέχισε στην αρχική 11άδα και με τον ΟΦΗ.

Από την άλλη ο Στέφαν Γιόβετιτς στην πρώτη του φορά ως βασικός στους Πειραιώτες εκτός από την ασίστ που είχε στο 0-2 του Ποντένσε ήταν γενικότερα πολύ καλός. Σε τέτοιον βαθμό που και ο Μαυροβούνιος να είναι δυνατός υποψήφιος για βασικός στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επίσης μένει να φανεί εάν θα προτιμηθεί το 4-4-1-1 (ή 4-2-3-1) ή το 4-3-3. Θα έχει σημασία αυτό καθώς υπάρχει η δυνατότητα για σχήμα με ενισχυμένο κέντρο για τους Πειραιώτες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ρέτσος και Καμαρά συμπλήρωσαν κάρτες – Ποια παιχνίδια χάνουν [vid]

Ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Μαντί Καμαρά στο νικηφόρο παιχνίδι με 0-2 του Ολυμπιακού στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και θα χάσουν ένα από τα επόμενα παιχνίδια των Πειραιωτών στη Super League.

Από τον Ολυμπιακό αποφάσισαν οι δύο παίκτες να μην απουσιάσουν στην ίδια από τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές.

Συγκεκριμένα ο Καμαρά θα απουσιάσει από την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 11η αγωνιστική (12/11) και ο Ρέτσος θα χάσει τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, για την 12η αγωνιστική, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες (25/11).

Εν όψει του Κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αύριο Πέμπτη, θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης οι Ροντινέι και Φορτούνης, που δεν είχαν ταξιδέψει για τον αγώνα στο Ηράκλειο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments