EDITOR'S PICK

Ανακοινώνονται 10 Νοεμβρίου οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Grammy 2024

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. Το θέμα μπορεί να αναπαραχθεί σε άλλα ηλεκτρονικά και μη μέσα μόνο υπό την προϋπόθεση της ύπαρξης σαφούς αναφοράς του pagenews.gr ως πηγής της συγκεκριμένης είδησης.
Ανακοινώνονται 10 Νοεμβρίου οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Grammy 2024

Πηγή Φωτογραφίας: The 10 Best Bon Jovi Songs (Updated 2017) | Billboard

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί στο live.Grammy.com και στο YouTube από τον Τζον Μπον Τζόβι, Έιμι Γκραντ, Σαμάρα Τζόι και Τζεφ Τουίντι των Wilco

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα ανακοινώσουν τις υποψηφιότητες τόσο στις γενικές όσο και στις επιλεγμένες κατηγορίες των βραβείων Grammy 2024 θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας, Χάρβεϊ Μέισον Τζ. οι τραγουδιστές Τζον Μπον Τζόβι, Έιμι Γκραντ, Σαμάρα Τζόι, ο Τζεφ Τουίντι των Wilco και η μουσική παραγωγός Σέριλ Παβέλσκι.

View this post on Instagram

A post shared by MusiCares (@musicares)

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί στο live.Grammy.com και στο YouTube και με βίντεο στις ίδιες πλατφόρμες θα ανακοινωθούν οι υπόλοιπες υποψηφιότητες. Η τελετή απονομής των Βραβείων Grammy 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2024, στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί από CBS.

Τα βραβεία Grammy απονέμονται κάθε χρόνο από την Ακαδημία, η οποία έχει αποστολή να αναγνωρίζει την αριστεία στις τέχνες και τις επιστήμες της ηχογράφησης, να προωθεί την ευημερία της μουσικής κοινότητας και να διασφαλίζει ότι η μουσική παραμένει ανεξίτηλο συστατικό του πολιτισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments