EDITOR'S PICK

Η γιορτινή ταινία που πρέπει να δείτε σύμφωνα με το ζώδιό σας

Η γιορτινή ταινία που πρέπει να δείτε σύμφωνα με το ζώδιό σας

Πηγή Φωτογραφίας: PIXGEEKS.COM

Προσθέστε από τώρα στην holiday watchlist σας τα παρακάτω films

Είναι επίσημα Νοέμβριος, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε τις κολοκύθες σας με εορταστικά διακοσμητικά και κεριά με άρωμα gingerbread. Θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό ακούγοντας τα αγαπημένα σας άλμπουμ διακοπών – είναι η εποχή της Mariah Carey, άλλωστε – ή θα μπορούσατε να ρίξετε μια ματιά στις απόλυτες holidays’ movies για να μπείτε στο πνεύμα. Είτε προτιμάτε μια κλασική ταινία, είτε θέλετε απλώς να παρακολουθήσετε δύο χαρακτήρες να δηλώνουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον κάτω από το γκι, κάθε ζώδιο έχει ένα συγκεκριμένο film για τις γιορτές – κι εμείς σας δείχνουμε ποιο είναι το κατάλληλο για το καθένα.

Κριός / Little Women

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Little Women (@littlewomenmovie)

Ταύρος / Yule Log

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @victoriamakeup5124

Μπορεί να μην μιλάμε για μια παραδοσιακή ταινία Χριστουγέννων, αλλά οι Ταύροι είναι πλάσματα της άνεσης, και τίποτα δεν είναι πιο ανακουφιστικό από τη φιλόξενη και αγαπημένη φλόγα ενός κούτσουρου που καίει σε επανάληψη για ώρες. Το εικονικό τζάκι που μπορεί να βρείτε στο youtube ή στο Netflix κάνει το σπίτι πιο «ζεστό» και σας κάνει να μην θέλετε να σηκωθείτε από τον καναπέ, ακριβώς όπως οι σπιτόγατοι Ταύροι.

Δίδυμοι / Eight Crazy Nights

Οι Δίδυμοι έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, γεγονός που εξηγεί γιατί το ζώδιο του αέρα συνήθως προτιμά μια holiday comedy, ιδιαίτερα την ταινία κινουμένων σχεδίων του Adam Sandler, Eight Crazy Nights. Σε αυτήν για το Hanukkah, αφού ο Davey Stone καταδικάζεται σε κοινωνική εργασία, αρχίζει να διαιτητεύει ένα νεανικό πρωτάθλημα μπάσκετ μαζί με τον διαιτητή των παιδικών του χρόνων, τον Whitey κι έτσι οι δύο τους βρίσκονται σε αρκετούς μπελάδες. Καρκίνος / The Family Stone mv5bmtuymtm3nza0of5bml5banbnxkftztgwntu0ntkxndm-at-v1.jpg Το Family Stone έχει όλα όσα αγαπάει ένας Καρκίνος και ακόμη περισσότερα. Πέρα από την απόλαυση της στενής οικογενειακής σχέσης των Stones, αυτό ζώδιο δεν μπορεί παρά να ρομαντικοποιήσει το ερωτικό τρίγωνο που προκύπτει μεταξύ του Everett, της Julie και της Meredith. Επιπλέον, η ζεστή αισθητική του σπιτιού για τα Χριστούγεννα είναι ακριβώς στα μέτρα τους, και το ζώδιο του νερού δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα dramedy film.

Λέων / New Year’s Eve

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madison (@seriefila._)

Αν έχετε δει ποτέ την ταινία “New Year’s Eve”, ξέρετε ότι είναι κατάλληλη για τους Λέοντες. Άλλωστε, ποιος διασκεδάζει περισσότερο από ένα λιοντάρι την Πρωτοχρονιά; Η πιο έξτρα, υπερβολική, γεμάτη δράμα ρομαντική κομεντί για τις γιορτές, που έχει να κάνει με λάμψη και τη γοητεία. Βέβαια, το σύνολο του cast των A-list celebrities, όπως η Halle Berry, ο Zac Efron και η Sarah Jessica Parker, βοηθά να τραβήξει την προσοχή του λιονταριού, όπως και η μοναδική νύχτα πριν την αλλαγή του χρόνου όπου διαδραματίζεται το film.

Παρθένος / How The Grinch Stole Christmas!

Οι γιορτές μπορεί να είναι αρκετά αγχωτικές για τους Παρθένους. Ως ζώδιο που εκτιμά την τελειότητα, συχνά ασκούν πίεση στον εαυτό τους για να οργανώσουν ένα αξέχαστο πάρτι ή να βρουν τα καλύτερα δώρα. Αυτό τείνει να ρουφάει τη γιορτινή διάθεση από το ζώδιο της γης και μπορεί να τους μετατρέψει σε, λοιπόν, Grinch. Τούτου λεχθέντος, ούτε οι Παρθένοι ούτε ο Grinch είναι τόσο σκληροί όσο φαίνονται. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι σκληρές προσωπικότητές τους προέρχονται στην πραγματικότητα από έναν τόπο αγάπης.

ΖΥΓΟΣ/ Love, Actually

Μερικοί άνθρωποι παρακολουθούν εορταστικές ταινίες για την πλοκή, ενώ άλλοι θέλουν απλώς να δουν τους αγαπημένους τους celebrities στη μεγάλη οθόνη. Ναι, το Love, Actually είναι μια σπουδαία ταινία, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι η μεγαλύτερη έλξη της ταινίας είναι το κορυφαίο cast της, που περιλαμβάνει τους Hugh Grant, Colin Firth, Emma Thompson και Keira Knightley. Και αν υπάρχει ένα ζώδιο που εκτιμά την αισθητική, αυτό είναι ο Ζυγός. Oι αλληλοδιαπλεκόμενες γραμμές της πλοκής της ταινίας θυμίζουν πολύ την προσωπική ζωή του ζωδίου του αέρα.

Σκορπιός / The Nightmare Before Christmas

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@witchyportal)

Οι Σκορπιοί αγαπούν την dark πλευρά τους, οπότε είναι λογικό η εορταστική ταινία που επιλέγουν να δουν να τους θυμίζει την πραγματικά αγαπημένη τους γιορτή, το Halloween. Ανάμεσα σε μια απερίσκεπτη απαγωγή του Άη-Βασίλη που σχεδόν καταστρέφει τη σεζόν και το γλυκό ρομάντζο του Jack και της Sally, ο Εφιάλτης πριν από τα Χριστούγεννα μοιράζεται το ίδιο σκοτάδι και την ίδια ένταση με τον μυστηριώδη Σκορπιό, διατηρώντας παράλληλα το συναισθηματικό του κέντρο – ένα μεγάλο πλεονέκτημα για ένα ευαίσθητο ζώδιο του νερού.

Τοξότης / The Holiday

Ως ζώδιο που είναι πάντα έτοιμο για περιπέτεια, οι Τοξότες θα άρπαζαν την ευκαιρία να αλλάξουν σπίτι με έναν άγνωστο σε μια ξένη χώρα, όπως κάνουν οι χαρακτήρες της Cameron Diaz και της Kate Winslet στο The Holiday. Και επειδή το ζώδιο της φωτιάς έχει τέτοια κλίση στο να κάνει φίλους σε νέες πόλεις, πιθανότατα θα κατέληγε να έχει μια παρόμοια ρομαντική περιπέτεια με έναν ντόπιο.

Αιγόκερως / A Christmas Carol

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη POPSUGAR (@popsugar)

Ως ζώδιο που καθοδηγείται εξαιρετικά από οικονομικούς και επαγγελματικούς του στόχους, οι Αιγόκεροι τείνουν να αγνοούν τα σημαντικά πράγματα στη ζωή και συχνά δυσκολεύονται να δημιουργήσουν συναισθηματικούς δεσμούς με άλλους ανθρώπους. Η εγωιστική συμπεριφορά του Scrooge του αποφέρει αρκετές τρομακτικές επισκέψεις από τα φαντάσματα των περασμένων, των παρόντων και των μελλοντικών Χριστουγέννων και μαθαίνει ότι υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από τη δουλειά και τα χρήματα – ένα μάθημα από το οποίο θα μπορούσαν να επωφεληθούν και οι Αιγόκεροι!

Υδροχόος / Polar Express

Αναζητώντας να βρουν τον ρόλο τους στην κοινωνία, οι παρεξηγημένοι Υδροχόοι βρίσκονται συχνά «έξω από τις νόρμες» για να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο και τη θέση τους σε αυτόν. Πιθανώς έτσι κατέληξαν ο μικρός πρωταγωνιστής και οι άλλοι ταξιδιώτες του Polar Express στο ιδιόρρυθμο σιδηροδρομικό βαγόνι, και με τον αληθινό τρόπο του Aqua, πιθανώς έκαναν και κάποιες σοβαρές ανακαλύψεις για τον εαυτό τους στην πορεία.

Ιχθύς / Elf

Δεν χρειάζεται να συναντήσετε τον Buddy το ξωτικό στους δρόμους της Νέας Υόρκης για να ξέρετε ότι εκπέμπει μεγάλη ενέργεια Ιχθύων. Όχι μόνο είναι εξίσου delulu όσο και το ζώδιο του νερού (ας μην ξεχνάμε ότι συμπεριφερόταν δημόσια σαν ένα από τα ξωτικά του Άη-Βασίλη), αλλά έχει επίσης το ίδιο δημιουργικό πνεύμα και την ίδια ενσυναίσθηση με το τελευταίο star sign του ζωδιακού κύκλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments