Ελλάδα

Διαρροή αμμωνίας σε επιχείρηση επί της λ. Κηφισού στου Ρέντη – Ένας τραυματίας

Διαρροή αμμωνίας σε επιχείρηση επί της λ. Κηφισού στου Ρέντη – Ένας τραυματίας

Πηγή Φωτογραφίας: (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Στο Αττικό Νοσοκομείο διακομίστηκε ένας εργαζόμενος, νοσηλεύεται διασωληνωμένος - Δεκαεπτά πυροσβέστες και ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ επιχειρούν επί τόπου

Η διαρροή αμμωνίας είναι από το κύκλωμα ψύξης σε επιχείρηση η οποία βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισού.

Συναγερμός σήμανε σήμερα νωρίς το μεσημέρι, μετά τη διαρροή αμμωνίας από κύκλωμα ψύξης σε επιχείρηση στην περιοχή του Άγιου-Ιωάννη Ρέντη. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η διαρροή αμμωνίας είναι από το κύκλωμα ψύξης σε επιχείρηση η οποία βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισού.

Στο σημείο επιχειρούν 17 Πυροσβέστες 5 οχήματα με ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες εντόπισαν την διαρροή και προσπαθούν με ανεμιστήρες να διώξουν την αμμωνία.

Από την επιχείρηση ανασύρθηκε ημιλιπόθυμος ένας άνδρας ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προτού φτάσει η Πυροσβεστική στο σημείο.

Αυτή τη στιγμή όλοι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης έχουν βγει έξω.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.