Πολιτική

Άδωνις: Δεν βλέπω τον Κασσελάκη να φτάνει τις ευρωεκλογές [pics,vid]

Άδωνις: Δεν βλέπω τον Κασσελάκη να φτάνει τις ευρωεκλογές [pics,vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ANT1, «Ο κύριος Κασσελάκης κάνει όλα τα λάθη που αν τα είχε κάνει κάποιος άλλος πολιτικός αρχηγός θα τον είχαν “γδάρει”»¨, αναφέρει χαρακτηριστικά, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τοποθετείται και στο ζήτημα των ομόφυλων ζευγαριών.

«Αξιωματικά, δεν είμαι ούτε υπέρ, ούτε κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών»

«Ο κύριος Κασσελάκης κάνει όλα τα λάθη που αν τα είχε κάνει κάποιος άλλος πολιτικός αρχηγός θα τον είχαν “γδάρει”»¨, αναφέρει χαρακτηριστικά, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τοποθετείται και στο ζήτημα των ομόφυλων ζευγαριών.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επισημαίνει: «Δεν πολυβλέπω τον κύριο Κασσελάκη να φτάνει τις ευρωεκλογές ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο κύριος Κασσελάκης», συμπληρώνει ο Άδωνις, «έχει κάνει όλα τα πιθανά λάθη.  Για παράδειγμα, την ημέρα που κέρδισε, λέει ότι το φως κέρδισε το σκοτάδι. Δεν λέγεται όμως ότι οι εσωκομματικοί αντίπαλοι, άνθρωποι από το ίδιο κόμμα, είναι το σκοτάδι. Λόγου χάριν, λέει ότι ο Τάιλερ έχει να προσφέρει πολλά στην Ελλάδα. Φαντάζεσθε να έκανα το ίδιο με την σύζυγό μου Ευγενία;».

«Ο κ. Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει ιδέα πώς είναι η Ελλάδα», τονίζει εμφατικά ο υπουργός Εργασίας, ο οποίος προσθέτει ότι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης «πρέπει πρώτα να μάθει πώς είναι η Ελλάδα και μετά, να αρχίσει να μιλάει, γιατί, αλλιώς, κινδυνεύει να πέφτει σε λάθη και γκάφες».

Ερωτώμενος για το λεπτό ζήτημα του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων, ο Άδωνις απαντά πως αξιωματικά δεν είναι ούτε υπέρ ούτε κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών.

«Θα περιμένω να δω πρώτα το νομοσχέδιο και μετά θα πάρω θέση», διευκρινίζει ο υπουργός Εργασίας, που συμπληρώνει ότι «οι άνθρωποι αυτοί είναι συμπολίτες μας και έχουν ίδια δικαιώματα με εμάς. Κανείς δεν λέει πια στην Ελλάδα ότι πρέπει να έχουν λιγότερα δικαιώματα από εμάς. Έχουμε κάνει βήματα εμπρός. Και αυτό που είπε ο κύριος Κασσελάκης για το ότι θέλει να αποκτήσει δύο αγοράκια με παρένθετη μητέρα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση απαγορεύεται. Η παρένθετη μητέρα υπάρχει για λόγους υγείας, όχι για λόγους ερωτικής επιλογής. Νομικά, λοιπόν, δεν γίνεται, η χρήση παρένθετης μητέρας, με βάση το ευρωενωσιακό δίκαιο, επιτρέπεται μόνο για λόγους υγείας.

Αυτό που είπε ο κύριος Κασσελάκης στον κύριο Θεοδωράκη είναι φρικώδες, όχι απλά κακό. Είπε ότι θα αποκτήσουμε δυο αγόρια εδώ, κάτι που είναι παράνομο. Έχουμε επιλέξει το φύλλο, θα είναι αγοράκια. Πράγμα αδιανόητο, που δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Και είπε ότι έχει προεπιλέξει και τα ονόματα των δύο αγοριών. Και τα παιδιά δεν είναι προεκτάσεις του εαυτού μας. Το κάθε παιδί είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα», καταλήγει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments