Lifestyle

Νίκος Κουρής για την γυναίκα του: «Είναι συνδεδεμένη με άλλο σύμπαν, είναι από άλλο πλανήτη»

Νίκος Κουρής για την γυναίκα του: «Είναι συνδεδεμένη με άλλο σύμπαν, είναι από άλλο πλανήτη»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@nikos_kouris_official

Κουρής: «Καταλάβαμε ότι φέτος έχει νόημα να παντρευτούμε, γιατί μπορεί να γίνει με τρόπο που να ευχαριστεί και τους δύο»

Για την απόφασή του να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Έλενα Τοπαλίδου μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, αλλά και την αντίδραση του γιου τους, μίλησε ο Νίκος Κουρής στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας 6/11.

View this post on Instagram

A post shared by Νικος Κουρης (@nikos_kouris_official)

«Η απόφαση να παντρευτούμε πάρθηκε επειδή ξαφνικά φέτος συνειδητοποιήσαμε και οι δυο τώρα έχει νόημα να το κάνουμε, γιατί τώρα μπορούμε να το κάνουμε με έναν τρόπο που να μας ευχαριστεί και τους δυο. Μας ρωτάνε που το θυμηθήκαμε τώρα, 18 χρόνια μετά. Ακόμα και φίλοι μας.

Το πρόβλημα στο να απαντήσουμε, είναι ότι δεν έχουμε ένα ζευγάρι που να είναι τόσα χρόνια μαζί, ανύπαντρο, και να είναι ερωτευμένο για να μπορέσει να το καταλάβει. Έχουμε πολλά ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί και παντρεμένα, τα οποία όμως, δεν καταλαβαίνουν για ποιο λόγο εμείς εξακολουθούμε να είμαστε ερωτευμένοι.

Και για μας, αν το δούμε απ’ έξω, είναι περίεργο. Αλλά, την ώρα που πάμε να το κάνουμε είναι τόσος ο ενθουσιασμός και η χαρά επειδή υπάρχει αυτό το ζωντανό πράγμα, που δε μπορούμε όμως να το βρούμε στους φίλους μας. Μας λένε, “ή το κάνεις στο δίμηνο, ή στον χρόνο αλλά 18 χρόνια μετά…”» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Λες να γίνει όπως στην ταινία “Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα” και μόλις παντρευτούμε να χωρίσουμε; Το σκεφτόμαστε αυτό… Αυτή την ταινία την αγαπάμε πολύ. Με τον γάμο αλλάζει κάτι αν το δεις από την άποψη ότι μονιμοποιείται κάτι, αλλά εμείς δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Ούτε εγώ, ούτε η Έλενα είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να δέσουμε τον γάιδαρό μας.

Θέλουμε να ζήσουμε αυτό το πράγμα με όλους μας τους φίλους, αυτό είναι κυρίως. Και να γιορτάσουμε σαν να είναι μια επανέναρξη, όπως πολλοί κάνουν έναν δεύτερο γάμο, ανανέωση όρκων. Ένα πάρτι θέλουμε να κάνουμε βασικά» πρόσθεσε ο Νίκος Κουρής.

Στη συνέχεια ο Νίκος Κουρής αποκάλυψε και την αντίδραση που είχε ο έφηβος πλέον γιός τους, όταν του ανακοίνωσαν την απόφασή τους να παντρευτούν

«Οι δικοί μας άνθρωποι ξαφνιάστηκαν πολύ. Πιο πολύ από όλους όμως, ξαφνιάστηκε ο γιος μας, ο Πέτρος. Δεν το περίμενε ποτέ. Το είχε συνηθίσει. Το είχε ξεχάσει κι αυτός. Η χαρά που πήρε όμως ο Πέτρος, αυτό είναι για εμάς η μεγάλη ευτυχία. Καταλάβαμε ότι αυτό για εκείνον κάτι σημαίνει, που εμείς δε το είχαμε σκεφτεί. Τα παιδιά δε μιλάνε. Και ο Πέτρος δε λέει ποτέ κάτι που θα μας στεναχωρήσει. Αυτό είναι ένα δώρο της ζωής.

Ο Πέτρος δε θέλει να μας στεναχωρεί, δε θέλει να στεναχωρεί κανένας, γιατί η ψυχή του είναι τόσο καλή και είναι τόσο cool. Προφανώς κρατάει πράγματα μέσα του. Με τον γάμο πήρε τέτοια χαρά, νομίζω και ο ίδιος δεν ήξερε ότι θα χαιρόταν τόσο. Είναι φανταστικό που είναι τώρα μεγάλος και θα το ζήσουμε μαζί. Ο Πέτρος θα φέρει την Έλενα στην εκκλησία, αυτό με συγκινεί πολύ… Όταν κοιτάμε τον Πέτρο με την Έλενα, είναι τόσο σπάνια τα χαρακτηριστικά του και τόσο συγκινητικό πλάσμα που σχεδόν δε μπορούμε να δεχτούμε ότι εμείς το κάναμε αυτό» είπε ο Νίκος Κουρής.

Τέλος, για την αγαπημένη του και μελλοντική του σύζυγο, ο Νίκος Κουρής ανέφερε, «Η Έλενα είναι ένα πλάσμα τόσο ανοιχτό, με τόσο χιούμορ, τέτοια δοτικότητα, τέτοια καλοσύνη, που είναι παροιμιώδης η περίπτωσή της. Μπορεί να ντρέπεται λίγο με τις κάμερες αλλά το ξεπερνάει αμέσως, δεν έχει θέματα, δεν είναι κλειστή. Είναι απλά συνδεδεμένη με ένα άλλο σύμπαν, είναι από άλλο πλανήτη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments