Ελλάδα

Γνωστός τράπερ συνελήφθη για κοκαΐνη στο Πεδίον του Άρεως [vid]

Γνωστός τράπερ συνελήφθη για κοκαΐνη στο Πεδίον του Άρεως [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: tlife, Γνωστός τράπερ συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (4/11) στο Πεδίον του Άρεως έχοντας στην κατοχή του 122 γραμμάρια κοκαΐνη και 2.350 ευρώ.

Ο 27χρονος σε έλεγχο της αστυνομίας πέταξε μια νάιλον συσκευασία με την κοκαΐνη ενώ στην τσέπη του βρέθηκαν πάνω από 2.000 ευρώ

Γνωστός τράπερ συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (4/11) στο Πεδίον του Άρεως έχοντας στην κατοχή του 122 γραμμάρια κοκαΐνη και 2.350 ευρώ.

Το χρονικό 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 27χρονος τράπερ το βράδυ του Σαββάτου, βρίσκονταν με ένα ακόμη άτομο στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μαυροματαίων στο πεδίον του Άρεως.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις τους και αποφάσισαν να τους ελέγξουν.

Όταν τους πλησίασαν, ένας νεαρός έφυγε τρέχοντας προς τα Εξάρχεια, ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο τράπερ πέταξε στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 122 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, βρήκαν στις τσέπες του το χρηματικό ποσό των 2.350 ευρώ.

Αφέθηκε ελεύθερος

Συνελήφθη για την κατοχή της κοκαΐνης, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Ο 27χρονος απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments