Lifestyle

Αθηναΐς Νέγκα: «Είμαι τρομερή τσιγκούνα – Είμαι οικονόμα»

Αθηναΐς Νέγκα: «Είμαι τρομερή τσιγκούνα – Είμαι οικονόμα»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@athinaisnega

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Αθηναΐς Νέγκα: «Ξέρω να σου πω πόσο έχει μέχρι και το λάδι»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης φιλοξένησε την «ομόσταυλή» του στο Action 24, Αθηναΐδα Νέγκα, στην εκπομπή του «Θα φας καλά».

View this post on Instagram

A post shared by @athinaisnega

«Κερνάς, εντάξει τελείωσε!» του είπε με χιούμορ.

«Μαγειρεύω πολύ, βάζω και στην κατάψυξη, τρώω έξω και κάνω και τη σύγκριση. Υπάρχει μια αρχή στις πρώτες ύλες που διαλέγω, μαγειρεύεις ό,τι είναι κοντά σου. Αν είναι Γουαδελούπης η ντομάτα καλύτερο είναι να πάρεις του Μαραθώνα. Πάω και στη λαϊκή, είμαι φαν.

View this post on Instagram

A post shared by @athinaisnega

Είμαι τρομερή τσιγκούνα! Είμαι το είδος της νοικοκυράς που μπορώ να σου πω πόσο έχει το λάδι. Είμαι οικονόμα. Όταν βγαίνω έξω δεν είμαι γιατί βγαίνω για να περάσω καλά» αποκάλυψε.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο