Lifestyle

Καινούργιου: Οι… κακιές συνήθειες του σκύλου της όταν κοιμούνται μαζί στο κρεβάτι

Καινούργιου: Οι… κακιές συνήθειες του σκύλου της όταν κοιμούνται μαζί στο κρεβάτι

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@katken85)

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην εκπομπή της για τις κακές στιγμές του σκύλου της στο κρεβάτι που κοιμούνται μαζί!

Η συζήτηση εκείνη την στιγμή στην εκπομπή ήταν για τα καυτά βράδια της γνωστής παρουσιάστριας. Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε, «ναι πολύ καυτά βράδια, τι να σου πω! Εγώ και ο σκύλος μου» και άρχισε να περιγράφει την ιδιαίτερη συμπεριφορά του σκύλου της όταν κοιμούνται μαζί… Και όπως χαρακτηρίστηκα σχολίασαν από το πάνελ «πρόβα για σύζυγος»! Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο, που μας έφτιαξε την διάθεση: ΗΚατερίνα Καινούργιου μιλά πάντα ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και πολλές φορές έχει εκφράσει την επιθυμία της να αποκτήσει τη δική της οικογένεια.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα Espresso και -μεταξύ άλλων- εξομολογήθηκε πως σε δυο χρόνια από τώρα θέλει να κάνει παιδιά.

«Έχω αρχίσει και ζηλεύω από τις φίλες μου που παντρεύτηκαν. Την μοναξιά μου την καλύπτει ο σκύλος μου, αλλά δεν φτάνει. Θέλω συντροφικότητα, δεν είναι εύκολο να είσαι μόνη σου», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε άλλο σημείο, η ίδια αναφέρθηκε στην εκπομπή της και στην ομάδα που την πλαισιώνει στον Alpha: «Είμαι πολύ ευγνώμων για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά, αλλά δεν επαναπαύομαι. Είμαστε μια δεμένη ομάδα. Θα ξεκινήσω από τον Ανδρέα Μικρούτσικο και θα πω ότι είναι μεγάλη τιμή που είναι κοντά μου. Για το αν θα μείνει ή όχι στην εκπομπή ο λόγος είναι ξεκάθαρα σε εκείνον. Μέσα στα τρία χρόνια που συνεργάζομαι μαζί του έγινα καλύτερη παρουσιάστρια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments