Lifestyle

Κατσαφάδος: «Ο αδερφός μου σκοτώθηκε και διαμελίστηκε μπροστά μου από χειροβομβίδα»

Κατσαφάδος: «Ο αδερφός μου σκοτώθηκε και διαμελίστηκε μπροστά μου από χειροβομβίδα»

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

Κατσαφάδος: «Δεν αντέχω την εξοικείωση με τον θάνατο που προβάλλεται από τα μέσα, το κοντινό πλάνο της Μαίρης Χρονοπούλου ξαπλωμένη νεκρή ήταν απαράδεκτο»

Στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, μίλησε ο Θοδωρής Κατσαφάδος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απώλεια του αδερφού του που τον σημάδεψε.

«Η κόρη μου, Μαριλού, είναι ο πρώτος άνθρωπος που μοιράζομαι τα πάντα. Εκείνη είναι η ζωή μου πια. Σε αυτή τα λέω όλα και στον εγγονό μου. Τους τα λέω όλα και μου τα λένε όλα.

View this post on Instagram

A post shared by martiras katigorias (@martiraskatigorias)

Με τη σύζυγό μου ήμασταν περίπου 40 χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα θίασο του Κώστα Βουτσά σε ένα θέατρο στην Πατησίων που δεν υπάρχει πια. Οι απώλειες ταλαιπωρούν τον κόσμο.

Η απώλεια της γυναίκας μου, Χριστίνας, μου άλλαξε τη ζωή. Δεν είναι ακριβώς θέμα θρήνου, προσπαθώ να εξοικειωθώ με μια άλλη πραγματικότητα.

Αν αφήσω ένα άπλυτο πιάτο ξέρω τώρα ότι θα μείνει εκεί πια, δεν θα είναι πλυμένο.

Δεν αντέχω άλλο στην τηλεόραση την εξοικείωση με τον θάνατο που προβάλλεται από τα μέσα. Το κοντινό πλάνο της Μαίρης Χρονοπούλου ξαπλωμένη νεκρή ήταν απαράδεκτο για εμένα.

Είχα βρει μια χειροβομβίδα και με αυτή ο αδερφός μου σκοτώθηκε και διαμελίστηκε μπροστά μου. Και η μυρωδιά του συμβάντος, το μπαρουτιού είναι έξω από τη λογική του ανθρώπου. Αυτά σε καθορίζουν. Με καθορίζει μέχρι το θάνατο μου το γεγονός αυτό, είναι η ταυτότητα μου.

Όταν μου συμβαίνει κάτι στη ζωή μου ευχάριστο ή δυσάρεστο σκέφτομαι τι θα έκανε ο αδερφός μου. Υπάρχει ένα ισοζύγισμα τι έχει χάσει ο αδερφός μου και τι έχω κερδίσει εγώ. Ήταν το άλλο μου μισό, κάναμε τα πάντα μαζί.

Κατηγορώ τον εαυτό μου γιατί βρήκα τη χειροβομβίδα. Για τρία χρόνια δε μιλούσα, είχα ενοχές και ντρεπόμουν. Μιλάω για 50-60 χρόνια πριν αλλά και τώρα γίνονται αυτά. Ο φίλος μου, ο Οδυσσέας έχασε το παιδάκι του, 11 χρόνων. Πώς να το αντέξουν αυτό οι γονείς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments