Πολιτική

Νίκος Δένδιας: Συναντήθηκε με Αμερικανούς γερουσιαστές

Νίκος Δένδιας: Συναντήθηκε με Αμερικανούς γερουσιαστές

Πηγή Φωτογραφίας: twitter Nikos Dendias, Με τους Αμερικανούς γερουσιαστές, Jerry Moran και John Hoeven συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Με τους Αμερικανούς γερουσιαστές, Jerry Moran και John Hoeven συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Με τους Αμερικανούς γερουσιαστές, Jerry Moran και John Hoeven συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

«Ανταλλάξαμε, απόψεις για την κατάσταση στο Ισραήλ μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς, τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία και την Ανατολική Μεσόγειο.

Συζητήσαμε επίσης για την ενίσχυση της στρατηγικής αμυντικής σχέσης Ελλάδος – ΗΠΑ και τη σημασία της για τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή», έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Χ» ο κ. Δένδιας.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ενώ την αμερικανική αντιπροσωπεία συνόδευε ο Αμερικανός πρέσβης George Tsunis.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.