Πολιτική

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε η ομάδα Τεμπονέρα, ούτε η ”Ομπρέλα” θα συμμετέχουν στη συνεδρίαση

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε η ομάδα Τεμπονέρα, ούτε η ”Ομπρέλα” θα συμμετέχουν στη συνεδρίαση

Πηγή Φωτογραφίας: [364930] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Παράλληλα, η ομάδα 6+6 της Έφης Αχτσιόγλου θα συνεδριάσει και θα αποφασίσει αύριο το πρωί. 

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κινήθηκε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους. Μάλιστα, η ομάδα Τεμπονέρα πραγματοποίησε τη συνεδρίασή της και αποφάσισαν ότι τελικά δεν θα μετέχουν στην αυριανή συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο αποφάσισε και η «Ομπρέλα».

Παράλληλα, η ομάδα 6+6 της Έφης Αχτσιόγλου θα συνεδριάσει και θα αποφασίσει αύριο το πρωί.

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα, από τη διαδικασία αποχώρησαν η «Ομπρέλα» υπό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, η ομάδα 6+6 της Έφης Αχτσιόγλου και η ομάδα του Διονύση Τεμπονέρα γιατί το προεδρείο δεν δέχθηκε να προηγηθεί η συζήτηση για το δημοψήφισμα περί διαγραφών, που πρότεινε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Συντεταγμένη αποχώρηση από την ΚΕ «Ομπρέλας», Αχτσιόγλου, Τεμπονέρα

Ειδικότερα, νωρίτερα, σε συντεταγμένη αποχώρηση από τη Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής προχώρησαν οι τρεις ομάδες: η «Ομπρέλα», οι «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου, και η ομάδα Τεμπονέρα, ενώ ο Νάσος Ηλιόπουλος κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του Προεδρείου, μετά την άρνηση να γίνει ψηφοφορία για την παραπομπή ή μη του θέματος των διαγραφών στην κρίση μελών και φίλων.

Όπως δήλωσαν αποχωρώντας, ο λόγος είναι ότι δεν έγινε δεκτή από το προεδρείο η πρότασή τους να τεθεί σε ψηφοφορία άμεσα το θέμα του δημοψηφίσματος για τις διαγραφές των στελεχών που είχε βάλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Οι ψηφοφορίες επί του κειμένου της όποιας απόφασης θα σημάνουν και το τέλος των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής, το μεσημέρι της Κυριακής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments