Αθλητισμός

ΑΕΚ Λαμία, 3-0: Οι παίκτες του Αλμέιδα είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα [vid]

ΑΕΚ Λαμία, 3-0: Οι παίκτες του Αλμέιδα είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364998] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Δεν έφτιαξαν τον αριθμό των ευκαιριών που είχαν στα προηγούμενα ματς, αλλά είχαν αποτελεσματικότητα, κάτι που λείπει φέτος.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 10’, με το πρώτο τέρμα του Λιβάι Γκαρσία την τρέχουσα σεζόν. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό κι είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 30ο λεπτό, όταν «τσίμπησε» την μπάλα, μετά το γύρισμα του Γκατσίνοβιτς.

Η ΑΕΚ επέβαλε από νωρίς το παιχνίδι της κόντρα στη Λαμία που περίμενε πίσω από την μπάλα για να διαφυλάξει καλύτερα τα μετόπισθεν.

Το γκολ δεν άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα, καθώς η ΑΕΚ συνέχισε στον επιθετικό της ρυθμό, στην προσπάθειά της να βρει κι άλλα γκολ. Η Λαμία από την άλλη είχε την πρώτη της τελική στο 30ο λεπτό, όμως η προσπάθεια του Κυριάκου Παπαδόπουλου δεν ανησύχησε καθόλου τον Στάνκοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ πιο αργός, με την ΑΕΚ να ρίχνει την ταχύτητά της, έχοντας και το “μαξιλαράκι” των δύο γκολ.

Η πρώτη τελική της Ένωσης στο δεύτερο μέρος ήταν στο 55′ με το σουτ του Ελίασον, το οποίο δεν ανησυχήσε καθόλου τον Κοσέλεφ. Η Λαμία σταδιακά πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο στην προσπάθειά της να πάρει κάτι από το ματς.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (62′ Μάνταλος), Βίντα, Κάλενς, Μοχαμάντι (77′ Πήλιος), Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς (69′ Πισάρο), Αραούχο (69′ Τσούμπερ), Γκαρσία (69′ Πόνσε).

Λαμία: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ (46′ Τόσιτς), Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Αμαράλ, Σαντάνα, Σλίβκα, Μαρτίνεθ (73′ Μάλτσι), Τσιλούλης (46′ Τζανδάρης), Καρλίτος (73′ Λόνγκο).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments