Πολιτική

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας [vid]

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364977] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

«Χρησιμοποιούν έναν τύπο από την Gοldman Sachs», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τζουμάκας στην επιστολή αποχώρησής του.

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε με ανακοίνωση που κατάθεσε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στα τέσσερα στελέχη που έχουν παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας προς διαγραφή.

Στέφανος Τζουμάκας: Χρησιμοποιούν έναν τύπο απο την Gοldman Sachs

Μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Στέφανος Τζουμάκας ανέφερε: «Αδύνατη η υπέρβαση και η αποτροπή του σχεδίου διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Αποχαιρετώ συναγωνιστές και συντρόφους. Η χθεσινή «συνάντηση» του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μπορεί να ονομαστεί οτιδήποτε άλλο εκτός από Συνεδρίαση ΚΕ Προοδευτικού κόμματος. Πρωτοφανής πολιτική κατάπτωση. Το θράσος και η απάτη ξεπέρασαν κάθε όριο στην ομιλία του εκπροσώπου των εναπομεινάντων. Μεθοδεύσεις και ίντριγκες από το προεδρείο. Δεν έχει νόημα εδώ και πολύ καιρό. Αποτελεί όνειδος για την πολιτική και τη Δημοκρατία αυτό το ετερόκλητο συνοθύλευμα που οδηγείται σε μία Νέα Δεξιά και λεγόταν ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μετά την αποχώρηση του Α. Τσίπρα είναι ένα ακέφαλο σώμα. Ήταν η πρώτη πράξη για το πολιτικό τέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Η δεύτερη πράξη ακολούθησε χθες, ο επιθανάτιος ρόγχος επιταχύνεται και θα οδηγηθούν οι εναπομείναντες σε νέα βαριά εκλογική ήττα στις ευρωεκλογές. Χρησιμοποιούν έναν τύπο απο την Gοldman Sachs».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΖΟΥΜΑΚΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments