Lifestyle

Σταμούλης: Μετά τον χαμό του γιου του & της πρώην συζύγου του, Κ. Νικολαΐδου κάνει δηλώσεις στις κάμερες

Σταμούλης: Μετά τον χαμό του γιου του & της πρώην συζύγου του, Κ. Νικολαΐδου κάνει δηλώσεις στις κάμερες
Μίλησε με παύσεις στους ρεπόρτερ δεν μπορούσε να πει λέξη

Ύστερα από τον πνιγμό του παιδιού του στους Φούρνους Ικαρίας το καλοκαίρι και την πρόσφατη απώλεια της πρώην συζύγου του, Κάτιας Νικολαΐδου, ο Οδυσσέας Σταμούλης έκανε τις πρώτες του τηλεοπτικές δηλώσεις.

Οι κάμερες βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ένας βλάκας και μισός», όπου συμμετέχει και τον ρώτησαν σχετικά με αυτό.

Με δυσκολία και παύσεις, ο ηθοποιός είπε: «Αμέ, ε.. νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά» είπε και τότε η Έφη Ρασσιά με την οποία και συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση, διέκοψε τις δηλώσεις του, προσπέρασε τους ρεπόρτερ και στάθηκε δίπλα του για να τον πάρει αγκαλιά.

Όταν τον ρώτησαν αν έχει κάποιο γούρι για τις πρεμιέρες, ο Οδυσσέας Σταμούλης απάντησε: «Ο καθένας πριν την παράσταση κάνει κάτι. Δε ξέρω τι να σας πω. Όχι, δε κάνω κάτι ιδιαίτερο. Τα όνειρα από την πραγματοποίησή τους απέχουν πάρα πολύ».

Τέλος, δήλωσε: «Η τηλεόραση έχει τελειώσει για μένα».

Ο ηθοποιός λίγους μήνες μετά τον τραγικό χαμό του 11χρονου γιου του, προσπάθησε να σταθεί και πάλι στα πόδια του, επιστρέφοντας στο θέατρο. Όμως ένα δεύτερο «χτύπημα» περίμενε τον Οδυσσέα Σταμούλη, όταν έφυγε από τη ζωή η Κάτια Νικολαΐδου.

Ο ίδιος βρέθηκε στο στόχαστρο, γιατί με αφορμή τον θάνατό της, πολλοί τον στοχοποίησαν για τη συμπεριφορά του προς εκείνη, κατηγορώντας τον ότι την παράτησε όταν η ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπη με δύσκολη μορφή καρκίνου. Ο Οδυσσέας Σταμούλης θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με αυτό και προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσω Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Οδυσσέα Σταμούλη

Αγαπητοί μου, Είμαι ένας άνθρωπος 63 ετών πού έχει περάσει τόσα, που ούτε στο χειρότερο εχθρό μου όπως συνηθίζεται να λένε. Δεν είμαι αυτός πού θα εγκατέλειπε τον οποιοδήποτε άνθρωπο, πόσο μάλλον τον άνθρωπο του,ενώ ή επειδή ήταν άρρωστος. Κανένας από εσάς δεν αναρωτήθηκε ποτέ γιατί δεν βγήκα να μιλήσω εδώ και 23 χρόνια;

Τη στιγμή μάλιστα που έχω το θλιβερό προνόμιο να είμαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Έλληνας στα χρονικά που βρίσκεται υπό διωγμό παραπάνω από 20 χρόνια. Θα σας πω γιατί επέλεξα τη σιωπή τόσα χρόνια τώρα.

1. Από σεβασμό προς τη Κάτια και την ασθένεια της. 2. Γιατί πάντα πίστευα ότι την ιδιωτική μας ζωή δεν πρέπει να τη προσφέρουμε τροφή στο αδηφάγο θηρίο της δημοσιότητας.

Δυστυχώς δεν ακολουθήσαμε όλοι αυτή την άποψη. Καλά δεν υπάρχει κανείς ανάμεσα σας που να σκεφτηκε:”Ρε παιδί μου μήπως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα; Μήπως υπάρχει κι άλλη πλευρά;” Αλλά αυτό που με αφήνει άφωνο είναι το μέγεθος της μαυριλας που κάποιοι έχουν μέσα τους, που φτάνουν να κάνουν συμψηφισμους με την απώλεια του μονάκριβου μου. Εσείς που φαντάζομαι ότι είστε φανατικοί χριστιανοί από ότι καταλαβαίνω δεν πιστεύετε στη θρησκεία της αγάπης αλλά φαίνεται ότι είστε οπαδοί του εκδικητή θεού της εβραϊκής μυθολογίας. Υπάρχει ξέρετε και η συγχώρεση. Κάποιος γελοίος από σας ονόματι Διαμαντής κάτι ισχυρίστηκε σε σχόλιο ότι μήνυσα την άρρωστη σύζυγό μου για κλοπή. Δεν έκανα ποτέ καμία νομική ενέργεια εναντίον της.Ποσα ψέματα ακόμα θα γραφτούν; Πόσες αθλιότητες;

Δεν είμαι κάθαρμα, αλήτης, απάνθρωπος ούτε και ζητιάνος όπως αναφέρετε στα σχόλια σας. Ενας απλός άνθρωπος είμαι που πάλεψε στη ζωή του με όποιες δυνάμεις είχε. Φυσικά ούτε και τώρα θα περιγράψω γεγονότα και λεπτομέρειες όπως δεν έκανα τόσα χρόνια.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ!

Τώρα όμως έτσι κι αλλιώς είναι αργά! Τιμώ τη μνήμη της πρώτης συζύγου μου με την οποία αγαπηθηκαμε πολύ.Η ζωή όμως κάποιες φορές έρχεται διαφορετικά. Και μια τελευταία κουβέντα για εσάς που καλείται το κόσμο να μη πατήσει στις παραστάσεις μου. Η τέχνη έχει σκοπό να ανυψώσει έστω και λίγο τη ψυχή του ανθρώπου.Εσεις που έχετε τέτοια σκοτάδια μέσα σας ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!Η ψυχή σας έχει μαυρίσει τόσο εξαιτίας της ανυπόφορης καθημερινότητα σας,που χάσατε κάθε ελπίδα.Αποκτηστε ζωή κυρίες και κύριοι και μην ασχολείστε με τις ζωές των άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments